کد خبر: ۳۸۴۶۵
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰

بایدن باید تست مواد مخدر بدهد؟!

ترامپ، رقیب دموکرات خود، جو بایدن را به استفاده از مواد مخدر برای برگزاری مناسب سخنرانی سالانه متهم و تاکید کرد که قبل از هر گونه مناظره احتمالی با بایدن برای انتخابات ریاست جمهوری، باید از او تست گرفته شود.
بایدن باید تست مواد مخدر بدهد؟!

مخاطب۲۴- دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا مدعی شد که بایدن در طول سخنرانی سالانه خود «به شدت تحت تاثیر مواد مخدر» و بوده و آن را «بدترین خطابی که تا به حال دیده‌ام» عنوان کرد.

او در ادامه به رسوایی سال گذشته اشاره کرد که در آن سرویس مخفی یک بسته کوکائین در کاخ سفید کشف کرد و نشان داد که «احتمالاً به بایدن به نحوی برای عبور از سخنرانی سالانه کمک شده است.»

ترامپ گفت: «وضعیت سخنرانی را تماشا کردم، او در ابتدا بسیار پرانرژی و خوب بود، اما در پایان به سرعت محو شد، چیزی در آنجا در حال وقوع است.»

براساس گزارش آرتی، یک بسته پلاستیکی حاوی کوکائین در یک قفسه تلفن در بال غربی کاخ سفید در تاریخ ۲ ژوئیه ۲۰۲۳ کشف شد. پس از آغاز تحقیقات، سرویس مخفی تنها پس از چند هفته پرونده را رها کرد و به این نتیجه رسید که رسیدن به صاحب این مواد تقریبا غیرممکن است. این اقدام خشم منتقدان بایدن را برانگیخت و بسیاری معتقد بودند که کوکائین ممکن است متعلق به پسر رئیس جمهور، هانتر باشد که اعتراف کرده است با سوء مصرف مواد دست و پنجه نرم کرده است.

کاخ سفید رسما هرگونه دخالت خانواده بایدن در این پرونده را تکذیب کرد و از «تحقیقات کامل» سرویس مخفی تمجید کرد. با این وجود، ترامپ اصرار دارد که بایدن باید قبل از مناظره‌های پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر آزمایش مواد مخدر انجام دهد. این میلیاردر قبلاً از رئیس جمهور خواسته بود تا «هر کجا و هر زمان» با او مناظره کند. بایدن هنوز با هیچ مناظره‌ای با رقیب خود موافقت نکرده است، اما ماه گذشته گفت که این موضوع به «رفتار ترامپ» بستگی دارد.

بیشتر بخوانید

نظرسنجی‌های اخیر نشان داده است که اکثر رأی‌دهندگان نگران توانایی‌های ذهنی ترامپ و بایدن هستند که قرار است در انتخابات ریاست‌جمهوری در ۵ نوامبر به رقابت بپردازند.

نظرسنجی جدید نشان داد که ۶۳ درصد از رای دهندگان آمریکایی معتقد نیستند که بایدن ظرفیت ذهنی برای انجام کار موثر به عنوان رئیس جمهور را دارد. ۵۷ درصد هم در مورد ترامپ همین را گفتند.

«اگر من بودم، به پوتین درباره حمله تروریستی هشدار می‌دادم»

ترامپ همچنین گفت که اگر در موقعیتی قرار می‌گرفت، شخصاً به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در مورد حمله تروریستی احتمالی به تالار شهر کراکوس مسکو هشدار می‌داد.

خبرنگار به ترامپ گفت که واشنگتن «می‌دانست که حمله مسکو قرار است اتفاق بیفتد» و ابراز تردید کرد که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا با پوتین تماس گرفته باشد تا به او اطلاع دهد؛ او پرسید اگر شما بودید آیا شخصاً به رهبر روسیه در مورد توطئه تروریستی هشدار می‌دادید؟ ترامپ گفت: من به او زنگ می‌زدم. به او اطلاع می‌دادم.

در ۲۲ مارس، چهار مرد مسلح به محل برگزاری کنسرت Crocus City Hall در خارج از مسکو یورش بردند و تیراندازی کردند و ساختمان را به آتش کشیدند. حداقل ۱۴۴ نفر از جمله شش کودک در این کشتار کشته و بیش از ۵۰۰ نفر مجروح شدند. این اقدام تروریستی مرگبارترین اقدام در خاک روسیه از اوایل دهه ۲۰۰۰ بود.

در حالی که شاخه مستقر داعش در افغانستان (ISIS-K) مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت، الکساندر بورتنیکوف، رئیس سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB)، در ماه مارس ادعا کرد که ممکن است ایالات متحده، بریتانیا و اوکراین در این حمله دست داشته باشند.

در پاسخ به این ادعای کاخ سفید که پیش از قتل عام تالار شهر کراکوس، آمریکا درباره هدف احتمالی تروریستی به روسیه هشدار داده است، سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR)، این موضوع را تایید کرد، اما افزود: «اطلاعات بسیار کلی بود و به ما اجازه نمی‌داد تا به طور کامل افرادی را که در این جنایت وحشتناک مشارکت داشتند شناسایی کنیم.»

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر