کد خبر: ۳۷۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷

چقدر آجیل مصرف کنیم؟

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه زیاده روی در مصرف آجیل منجر به افزایش وزن می‌شود، بر مصرف میوه تازه، تاکید کرد.
چقدر آجیل مصرف کنیم؟

مخاطب ۲۴- احمد اسماعیل زاده به مناسبت فرارسیدن عید نوروز، درخصوص تغذیه سالم در این ایام، بیان کرد: یکی از تنقلات رایج در ایام عید، آجیل‌ها هستند، بنابراین باید توجه شود که زیاده روی در مصرف آجیل توصیه نشده و نباید یک وعده غذایی کامل به مصرف آجیل‌ها اختصاص داده شود.

وی افزود: آجیل‌ها چربی بسیار زیادی دارند و چنانچه در مصرف آن‌ها زیاده روی شود، انرژی بیشتر از نیاز بدن را وارد بدن کرده و این امر می‌تواند در طولانی مدت منجر به افزایش وزن شود.

اسماعیل زاده تاکید کرد: البته اگر یک وعده آجیل در یک ماه مصرف شود، در افزایش وزن تاثیری نخواهد داشت، اما اگر هر هفته یکی دوبار یا بیشتر مصرف شود، می‌تواند وزن فرد را زیاد کند.

وی اضافه کرد: به دلیل اینکه مغز‌های گیاهی حاوی چربی خوب برای سلامت انسان هستند، توصیه می‌شود که افراد هفته‌ای حداقل دو وعده غذایی را به مصرف سالاد اختصاص دهند و در تهیه این سالاد‌ها از انواع مغز‌های گیاهی استفاده کنند، با این روش هم می‌توان مصرف سبزی‌های مورد نیاز را در افراد افزایش داد و هم اینکه از مغز‌های گیاهی استفاده کرد، ضمن اینکه انرژی وارد شده به بدن نیز در این صورت بسیار کمتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه کودکان و سالمندان بهتر است از تمام گروه‌های غذایی استفاده کنند، افزود: کودکان و سالمندان از مصرف اقلام غذایی ناسالم پرهیز کنند، به ویژه در مورد سالمندان مصرف آجیل‌های شور و شیرینی‌ها باید با احتیاط صورت گیرد.

وی افزود: برای هر دو گروه سنی، انجام ورزش و تحرک بدنی در ایام تعطیل توصیه می‌شود. کودکان نیز بهتر است در مصرف شیرینی‌ها و آجیل‌ها زیاده روی نکنند و مطابق نیاز بدن خود از آن‌ها استفاده کنند.

وی گفت: افردی که رژیم‌های چاقی یا لاغری دارند نیز باید در این ایام رژیم‌های خود را ادامه دهند و تحرک بدنی در این افراد نیز فراموش نشود و مطابق توصیه متخصص تغذیه خود واحد‌های غذایی توصیه شده را مصرف کنند.

اسماعیل زاده در خصوص مصرف میوه خشک عنوان کرد: میوه‌های خشک دارای ارزش غذایی بالایی هستند، هر چند که مصرف میوه‌های تازه بسیار بهتر از میوه‌های خشک است، اما جایگزین کردن شیرینی‌ها و آجیل‌های شور با میوه‌های خشک طبیعی از نظر تغذیه ای، کاری پسندیده است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: به دلیل اینکه میوه‌های خشک آب خود را ازدست داده اند، نسبت به میوه تازه، فرد مقدار بیشتری از میوه خشک را مصرف می‌کند که در نتیجه منجر به دریافت بیشتر کالری می‌شود، بنابراین میوه تازه نسبت به میوه خشک از لحاظ فیبر کافی و کالری و احساس سیری در فرد ارجحیت دارد.

برچسب ها: آجیل
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا خط‌ونشان کشیدن بابک زنجانی برای خواستگاران سایپا
۲ میلیارد بدهی زنجانی به شرکت نفت بر اساس اعلام رسمی قوه قضائیه تسویه شده و سرمایه او که تا دم اعدام هم رفت، بر سر جای خود باقی ماند. اگر رقم ۳ میلیارد دلار باقی مانده اموال زنجانی درست باشد، او با قیمت دلار ۸۰هزار تومانی، باید حدود ۲۴۰ همت سرمایه داشته باشد. اگر این سرمایه بیش از ۳ میلیارد دلار نباشد.
برگزیده
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
ایران‌گرایی برای توسعه ایران ایران‌گرایی برای توسعه ایران
جامعه ایرانی امروز به دلایل مختلف از جمله برآمدن نسل‌های تازه و دور شدن از فضای پرشور آرمان‌ها و انقلاب و مقتضیات فضای جنگ، به دنبال بازتعریف خود به عنوان جامعه ایرانی است. این مساله‌ای منحصر به نسل جوان نیست. مساله‌ای پیش روی ایران در مختصات امروز است.
نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند! نوکیسه گان مشغول خرابکاری‌اند!
نوکیسه‌گی و پیامد‌های مخرب آن نوکیسه‌گانی که فاقد تجربه، دانش و تخصص کافی هستند، با ورود ناگهانی به عرصه‌های تصمیم‌گیری و اقتصادی، موجب بی‌ثباتی سیستم و تغییر معیار‌های ارزش‌گذاری اجتماعی می‌شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر