کد خبر: ۳۷۳۶۱
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۱

گوترش:گزارش‌ها درباره ناامنی غذا در غزه تکان دهنده است

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که گزارش‌ها در مورد ناامنی غذا در نوار غزه یک نشانه تکان دهنده از شرایط روی زمین در این منطقه است.
گوترش:گزارش‌ها درباره ناامنی غذا در غزه تکان دهنده است

مخاطب ۲۴- گوترش امروز دوشنبه تاکید کرد که گزارش مورد حمایت سازمان ملل مبنی بر اینکه قحطی در شمال غزه قریب الوقوع است، یک نشانه تکان دهنده از شرایط روی زمین است.

دبیرکل سازمان ملل در نیویورک به خبرنگاران گفت: این یک فاجعه کاملا ساخت دست انسان است و این گزارش تاکید می‌کند که این وضعیت می‌تواند متوقف شود.

اشاره گوترش به گزارشی است که آژانس آنروا (نهاد سازمان ملل در امور کاریابی و امدادرسانی به آوارگان فلسطینی) در مورد قحطی قریب‌الوقوع در شمال نوار غزه منتشر کرده است.
«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا امروز تاکید کرد که قطحی در شمال نوار غزه قریب الوقوع است و انتظار می‌رود از اکنون تا ماه مه این منطقه را فرا بگیرد.

بیشتر بخوانید

وی در خصوص شرایط غزه توضیح داد: دو میلیون نفر یعنی تمام ساکنان نوار غزه با بحران نبود امنیت غذایی یا بدتر از آن روبرو هستند. نیمی از این جمعیت دو میلیون نفری با گرسنگی و قطحی روبرو هستند. کودکان در غزه از گرسنگی در حال جان دادن هستند.

گوترش دبیرکل سازمان ملل همچنین در ادامه اظهارات خود تاکید کرد: من از مسئولان اسرائیلی می‌خواهم تا دسترسی کامل و بدون محدودیت کالا‌های بشردوستانه به نوار غزه را تضمین کنند.

برچسب ها: گوترش
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد! نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد!
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهارات اخیر نخست‌وزیر کانادا درباره جنگ غزه را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم
به گفته پزشکیان دنبال جنگ نیستیم، اما در مقابل هر تجاوزی با علم و توانی که خلق کردیم با قدرت می‌ایستیم.
حسین شریعتمداری کیهان و ۱۱ مورد در رابطه با مذاکره! حسین شریعتمداری کیهان و ۱۱ مورد در رابطه با مذاکره!
مدیرمسئول روزنامه کیهان، گفت: ممکن است این پرسش مطرح شود که وقتی رهبر معظم انقلاب نسبت به مذاکرات قبلی خوش‌بین نبودند، چرا اجازه انجام آن را دادند؟ پاسخ آن است که حضرت ایشان با صدور مجوز مذاکره و نتیجه‌ای که به دنبال داشت، تابلوی غیرقابل‌اعتماد بودن آمریکا را بلند کرده و به همگان نشان دادند. تجربه‌ای کارساز که پیش روی همگان است.
صفحه خبر بالای تصاویر