کد خبر: ۳۷۳۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۸

بزرگترین غایبان فهرست جدید تیم ملی

نسبت به فهرست تیم ملی در جام ملت‌های قطر، ۹ بازیکن از سوی کادرفنی دعوت نشده‌اند.
بزرگترین غایبان فهرست جدید تیم ملی

مخاطب 24- فهرست بازیکنان تیم ملی برای دیدار‌های مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ و جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ اعلام شد که طی آن کادر فنی تیم ملی روی نام چند بازیکن مهم و سرشناس خط قرمز کشید که عدم حضور این اسامی در نوع خود جالب توجه است.

در فهرست جدید تیم ملی نسبت به اسامی بازیکنان حاضر در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ قطر، نفرات مهمی همچون احسان حاج‌صفی، روزبه چشمی، رضا اسدی، شهریار مغانلو و کریم انصاری‌فرد در فهرست جدید امیر قلعه‌نویی جایی نداشتند که عدم حضور تعدادی از آن‌ها قابل پیش‌بینی و برخی نیز سورپرایز و شوکه کننده بود.

بیشتر بخوانید



البته که صادق محرمی به همراه سید مجید حسینی و آریا یوسفی بازیکنانی هستند که به دلیل مصدومیت در فهرست جدید تیم ملی حضور ندارند. ضمن اینکه امید ابراهیمی از بازی‌های ملی خداحافظی کرده است. این اسامی بازیکنانی هستند که تیم ملی را در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ قطر همراهی کرده بودند، ولی اکنون از سوی کادر فنی فراخوانده نشده‌اند که امری طبیعی است.
تیم ملی که در تعطیلات سال نو باید دو بازی رفت و برگشت را مقابل ترکمنستان برگزار کند، با چهره‌های جدید و البته نفرات غایب مطرحی به میدان خواهد رفت که به نظر می‌رسد این موضوع در راستای همان صحبت‌های امیر قلعه‌نویی مبنی بر جوانگرایی در تیم ملی است. البته در این میان عدم حضور ۲ بازیکن گلزن سپاهان و همچنین غیبت روزبه چشمی که یکی از بهترین بازیکنان این فصل لیگ برتر ایران و باشگاه استقلال بوده در نوع خود جالب توجه است.

باید دید که در نخستین جلسه تمرینی تیم ملی، امیر قلعه‌نویی در پاسخ به مهمترین سوال فعلی یعنی علت عدم دعوت از بازیکنان نام برده چه خواهد بود.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: تیم ملی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر