کد خبر: ۳۶۸۲
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰

از دست دادن ۲ کوهنورد پیشکسوت در کوهستان

این دو کوهنورد با برنامه‌ریزی از قبل تعیین‌شده قرار بود سه‌شنبه به قله علم‌کوه از مسیر گرده آلمان‌ها صعود کنند که به علت سرمای شدید، زمین‌گیر شدند.
از دست دادن ۲ کوهنورد پیشکسوت در کوهستان

دو کوهنورد حرفه‌ای و پیشکسوت که قصد صعود به قله علم کوه را داشتند در ارتفاع ۴۰۰۰ متری گرفتار سرما شده و جان باختند.

به گزارش سرویس ورزشی مخاطب ۲۴ به نقل از  ایران، انجمن پزشکی فدراسیون کوهنوردی با انتشار گزارشی جزئیات این حادثه را تشریح کرد. در این گزارش آمده است، از ساعات ابتدایی صبح چهارشنبه ۲۲ دی اخباری درباره گرفتار شدن و بروز حادثه برای کوهنوردان در منطقه علم‌کوه گزارش شد.

 


طبق این اخبار، دو نفر از کوهنوردان تهرانی به نام عباس کلهر - مربی برف- و حامد شاه حسینی - راهنمای سنگ- در منطقه «گرده آلمان‌ها» گرفتار شده بودند.

این دو کوهنورد با برنامه‌ریزی از قبل تعیین‌شده قرار بود سه‌شنبه به قله علم‌کوه از مسیر گرده آلمان‌ها صعود کنند که به علت سرمای شدید، زمین‌گیر شدند.

با همکاری سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در ابتدا قرار بر اعزام تیمی در عصر چهارشنبه بود که به‌دلیل سرعت باد بالا و ارتفاع بالای پرواز، امکان اعزام نیرو با وجود آماده بودن تیم امداد و نجات میسر نشد.

با هماهنگی‌های انجام‌شده بین کمیته جست‌وجو و نجات فدراسیون کوهنوردی و امداد کوهستان سازمان امداد و نجات هلال احمر، صبح پنجشنبه در اولین فرصت پرواز به منطقه علم‌کوه در قالب یک تیم شش نفره از امدادگران کوهستان فدراسیون کوهنوردی و هلال احمر به منطقه اعزام شد؛ که پس از اعزام امداد هوایی مشترک فدراسیون کوهنوردی و جمعیت هلال احمر به منطقه علم‌کوه، تیم سه نفره ترکیبی نجات فدراسیون و هلال احمر در ارتفاع ۴۶۰۰ خرسان پیاده شدند و عملیات امداد را آغاز کردند.

هلی‌کوپتر امداد به دلیل مه‌آلودگی منطقه کلاردشت مجبور به برگشت به تهران شد تا در صورت ضرورت، دوباره به منطقه اعزام شود.

ساعت یک بعد از ظهر تیم امداد و نجات کوهستان به کوهنوردان حادثه دیده در حالی دسترسی پیدا کردند که یکی از کوهنوردان به نام «حامد شاه‌حسینی» جان خود را از دست داده و همنورد وی به نام «عباس کلهر» در وضعیت وخیمی بود که تلاش تیم امدادگر برای نجات جان وی نتیجه نداد و ساعت ۹ شب این مربی با سابقه کشور نیز جان باخت.

تیم امداد در حالی که قصد انتقال اجساد دو کوهنورد را داشت با شرایط هوایی متغیر و بارش برف و سرعت باد بالای ۶۰ کیلومتر در ساعت مواجه شد و برای جلوگیری از حوادث بیشتر، در جان‌پناه خرسان مستقر شد تا با بهبود شرایط اب و هوایی به پایین برگردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
مربی برایتون به پرسپولیس می‌آید مربی برایتون به پرسپولیس می‌آید
وحید هاشمیان برای تقویت کادرفنی خود البته دستیارانی از فوتبال آلمان در نظر دارد و شاید یکی از چهره‌های قابل اشاره و ویژه را در بین این نفرات بتوان به مربی اسبق برایتون انگلیس عنوان کرد.
سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پای مصدومش را با موفقیت جراحی کرد.
ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت
مربی بدنساز ترک‌تبار پرسپولیس که همراه با اسماعیل کارتال به ایران آمده بود، با انتشار پیامی از هواداران سرخ خداحافظی کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر