کد خبر: ۳۶۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۳

پیش بینی بورس امروز ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

از آن جایی که اختلال در سامانه معاملات بی‌اعتمادی‌ها را افزایش داده، ریسک‌ها را نیز تشدید کرده است.
پیش بینی بورس امروز ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

مخاطب 24- بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص کل بورس تهران برای سومین روز ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه ۲۱ اسفند- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز یکشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۴۹۴ واحد تنزل کرد و شاخص کل هم‌وزن ۹۵۸ واحد افت کرد.

روز یکشنبه در بورس شرکت زغال سنگ نگین طبس (کطبس)، شرکت آبسال (لابسا) و بانک کارآفرین (وکار) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند.
بیشترین کاهش قیمت

در بورس نماد‌های پارسیان (شرکت بیمه پارسیان)، قنیشا (شرکت قند نیشابور) و وپارس (بانک پارسیان) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند.

بیشتر بخوانید



عرضه و تقاضای بازار

در معاملات یکشنبه، ۱۰ نماد صف خرید داشتند و ۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۷۸ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۰ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۶۲ درصدی به ۶۰ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز

دیروز بورس تهران برای سومین روز نزول کرد و شاخص ۳ هزار و ۴۹۴ افت کرد. دیروز نماد‌های فولاد، فارس و تاپیکو بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند. همچنین دیروز ارزش معاملات خرد با افت ۱۰ درصدی به ۲ هزار و ۹۹۸ میلیارد تومان رسید.

روز یکشنبه برای سومین روز کاری سرمایه حقیقی به بورس وارد شد که رقم آن ۱۷۳ میلیارد تومان بود.

دیروز نماد‌های شپنا، شبندر، شتران، وبصادر، وغدیر، ثفارس، فملی، شاراک، خودرو و کماسه بیشترین خروج پول حقیقی را ثبت کردند.

اما دیروز برای دومین روز سامانه معاملات فرابورس دچار اختلال بود و معاملات این بازار بعد از ظهر انجام شد. اتفاقی که انتقاد‌ها و اعتراض‌ها را افزایش داده است. بنابراین، می‌توان گفت از آن جایی که این اتفاق بی‌اعتمادی‌ها را افزایش داده، ریسک‌ها را نیز تشدید کرده است.



منبع: اکوایران

برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر