کد خبر: ۳۶۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰

مدیر مخابرات منطقه گلستان در همایش تحول دیجیتال؛ توسعه کسب‌وکار: گلستان پیشرو در توسعه فیبرنوری

مدیر مخابرات منطقه گلستان در همایش “تحول دیجیتال؛ توسعه کسب و کار”، استان گلستان را از استان‌های پیشرو در توسعه فیبر نوری معرفی کرد و گفت: با افزایش دسترسی به اینترنت پرسرعت و فیبر نوری، بستر توسعه خدمات به کسب‌وکارها نیز فراهم شده است.
مدیر مخابرات منطقه گلستان در همایش تحول دیجیتال؛ توسعه کسب‌وکار: گلستان پیشرو در توسعه فیبرنوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانغلامعلی شهمرادی در همایش «تحول دیجیتال توسعه کسب‌وکار» که چهارشنبه ۱۶ اسفندماه در گرگان برگزار شد، گفت: کسب‌وکارهای موفق دنیا تحول خود را مرهون پیشرفت در حوزه دیجیتال هستند.

مدیر مخابرات منطقه گلستان افزود: از اهداف مخابرات در این همایش می‌توان به تقدیر از مشتریان تجاری در بخش خصوصی و دولتی، دریافت نظرات مشتریان برای توسعه کسب‌وکار مخابرات و سایر کسب‌وکارها و معرفی سرویس‌های نوین مخابراتی اشاره کرد. وی با بیان اینکه در تلاش برای بهبود تعامل با مشتریان خود هستیم، تصریح کرد: تغییر شگرف در عملکرد بنگاه‌ها با محوریت فناوری‌های تحول‌آفرین، امکان‌پذیر است. وی با بیان این‌که تحول دیجیتال نیازمند زیرساخت است، گفت: مهم‌ترین زیرساخت مورد نیاز، زیرساخت ارتباطی است که تنها در بستر فیبر نوری می‌توان پاسخگوی نیاز مشتریان باشد.

مدیر مخابرات منطقه گلستان گفت: اگر بخواهیم اتفاقی در حوزه فناوری‌های دیجیتال رخ دهد باید بستر زیر‌ساختی ایجاد شود و مخابرات، امروز این بستر را ایجاد کرده است‌‌. وی در توضیح بخشی از زیرساخت‌های فیبر نوری در گلستان که از استان‌های پیشرو بوده گفت: تا کنون سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در سراسر استان وجود دارد که هزار کیلومتر در ۳۷ شهرهای استان، ۱۷۵۰ کیلومتر فیبر نوری در بیش از ۵۰۰ روستای استان و ۴۵۰ کیلومتر فیبر نوری بین شهری است.

مدیر مخابرات منطقه گلستان گفت: ۱۵۰ شرکت و سازمان دولتی و خصوصی از طریق فیبر نوری به صورت اختصاصی سرویس دریافت می‌کنند و بسیاری از شرکت‌های خصوصی به استقبال از این بستر ماندگار رفته‌اند. وی اضافه کرد: شرکت‌ها برای فراهم‌کردن ارتباط پایدار متوجه اهمیت این موضوع شده‌اند و اکنون در ۱۷ شهرک صنعتی استان دارای فیبر نوری هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر