کد خبر: ۳۶۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۸

همکاری شرکت مخابرات و گروه مپنا در زمینه اینترنت اشیاء آغاز شد

نشست مشترک مدیران شرکت مخابرات و شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) برای آغاز رسمی همکاری و تشکیل کارگروه‌های مشترک در حوزه اینترنت اشیاء، امروز پنج‌شنبه هفدهم اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
همکاری شرکت مخابرات و گروه مپنا در زمینه اینترنت اشیاء آغاز شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در این نشست که با حضور مهندس مجید‌ سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات و معاونان و مدیران ارشد شرکت و دکتر محمدحسین رفان، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا و مدیران این مجموعه در محل شرکت مکو برگزار شد، راهکارهای استفاده از توان شرکت مکو در زمینه مدیریت نوآوری و توسعه کسب و کار مبتنی بر اینترنت اشیاء، علوم داده و هوش مصنوعی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در این نشست صمیمی، روش‌های توسعه فعالیت و توانمندسازی شرکت مکو با استفاده از زیرساخت کشوری شرکت مخابرات ایران در حوزه‌های داده و سازمانی و راهکارهای تقویت همکاری دو مجموعه در زمینه‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های دیجیتال بررسی شد.

شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو)، یک بنگاه اقتصادی دانش‌بنیان ایرانی است که در سال ۱۳۸۳، در منطقه فردیس کرج تأسیس گردیده است و به‌همراه شرکت‌های زیرمجموعه خود، در زمینه توسعه، طراحی و ساخت انواع سامانه‌های اتوماسیون و کنترل فرآیندهای صنعتی، فعالیت می‌کند.

فعالیت این شرکت در بخش‌ها و حوزه‌های صنعتی و غیر صنعتی همـچون خانه هوشمند و حمل و نقل هوشمند، مدیریت نوآوری و توسعه کسب و کار مبتنی بر فناوری‌های دیجیتال، اینترنت اشیاء، علوم داده و هوش مصنوعی استوار است.

در نشست امروز، داوود زارعیان، معاون تجاری و خدمات مشتریان؛ رضا خلیلی، معاون شبکه؛ یاسر باقری، مدیرکل توسعه کسب و کار  و عبدالله بیان، مدیر مخابرات منطقه البرز، مهندس سلطانی را همراهی می کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم ریزش وحشتناک پل موقت معدن در کنگو+ فیلم
مقام‌های محلی کنگو اعلام کردند فرو ریختن پل موقت در معدن کبالت کالاندو در ایالت لوالابا جان دست‌کم ۳۲ کارگر معدن را گرفت.
جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی جزئیات جدید از حادثه بندر شهید رجایی
استاندار هرمزگان اعلام کرد حادثه ۶ اردیبهشت در بندر شهید رجایی ۵۸ جان‌باخته، هزاران مصدوم و میلیارد‌ها تومان خسارت برجای گذاشته است.
شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی شکایت ترامپ علیه بی‌بی‌سی
کارشناسان حقوقی می‌گویند شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی بابت انتشار ویدئوی دستکاری‌شده شانسی برای موفقیت ندارد و احتمال پیروزی او «تقریباً صفر» است.
پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند پزشکیان: دانشگاه‌ها باید به مسیر حل مسئله برگردند
رئیس‌جمهور با انتقاد از مدرک‌محوری در دانشگاه‌ها تأکید کرد رویکرد دولت بازگرداندن آموزش عالی به سمت مهارت‌آفرینی، حل مسئله و جلوگیری از هدررفت منابع است.
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر