کد خبر: ۳۶۵۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۵

مدیر مخابرات البرز: اینترنت اشیا، منشأ تحول بنیادی در زیست‌بوم پیشرفته کشاورزی است

عبدالله بیان، مدیر مخابرات منطقه البرز و مسئول دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم در همایش مخابرات و تاثیرات تحول دیجیتال در صنعت پیشرفته کشاورزی اظهارداشت: اینترنت اشیا، منشأ تحول بنیادی در زیست‌بوم هوشمندسازی است و باید از ظرفیت های صنعت پیشران مخابرات در رشد و گسترش اکوسیستم کشاورزی و دامپروری و جهش اساسی در این حوزه استفاده کنیم.
مدیر مخابرات البرز: اینترنت اشیا، منشأ تحول بنیادی در زیست‌بوم پیشرفته کشاورزی است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران عبدالله بیان با اشاره به تحول روز به روز و همه‌جانبه صنایع مختلف، اینترنت اشیا و چالش های فزاینده اکوسیستم کشاورزی و دامپروری گفت: استان البرز با توجه به استقرار دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم و ظرفیت های ویژه این منطقه، آماده تلفیق عملی مخابرات با زیست‌بوم کشاورزی است.

وی تصریح کرد: امروز گردهم آمده ایم تا اهمیت مخابرات را در کشاورزی، دامپروری و بهبود تولیدات کشاورزی در استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری و تعمیم آن به نقاط دیگر کشور را بررسی کنیم.

مسئول دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم خاطرنشان کرد: امروز با استفاده عملی از انقلاب صنعتی چهارم و اینترنت اشیا به جایی رسیده ایم که ضمن استفاده از پتانسیل های استان در کشاورزی نسل ۴، راهکارهای عملی تاثیر و کمک مخابرات را در هوشمندسازی دامداری، اتوماسیون و هوشمندسازی کشاورزی صنعتی، بررسی کرده و موجب رشد این مفهوم مهم در انقلاب صنعتی شویم.

مدیرمخابرات البرز گفت: در همایش امروز، فعالان مختلف ملی و استانی اکوسیستم کشاورزی، اتوماسیون و هوشمندسازی حضور دارند که ادامه این همایش ها و ورود به حیطه عملی و کارکرداجرایی آن، موجب تحول دیجیتال در بخش مهم کشاورزی و زیست بوم گسترده آن خواهد شد.

وی با بیان اینکه تا ۵ سال آینده یک چهارم کل درآمد اپراتورهای ارتباطی در جهان در بخش اینترنت اشیا خواهد بود، اضافه کرد: بدین منظور دبیرخانه انقلاب صنعتی چهارم در استان البرز آماده همکاری با فعالین زیست بوم های مختلف به ویژه کشاورزی و دامپروری است.

در ادامه این نشست، بهاره جمشیدی ، عضو هیات مدیره موسسه تحقیقات کشاورزی، در خصوص هوشمند سازی کشاورزی، باغبانی و ایجاد تفکر هوشمند در بین اپراتورها برای استفاده از این ظرفیت گسترده، و نحوه ورود اپراتورهای ارتباطی برای تحقق مفهوم برد-برد  در اکوسیستم کشاورزی و استفاده از مزایای رقابتی قابل توج این بخش، نتایج تحقیقات علمی انجام شده را ارائه داد.

در ادامه این همایش، پنل های تخصصی در مورد تاثیر زیرساخت های ارتباطی و نقش ویژه شرکت مخابرات به عنوان اپراتور مرکزی و زیرساختی کشور در رشد کشاورزی نسل ۴، چگونگی حمایت حاکمیت از ورود فناوری اطلاعات با تکیه بر  IOT و مفاهیم مختلف اینترنت اشیا در حوزه کشاورزی و نحوه تحقق زیست بوم پایدار و پیشرفته در بخش کشاورزی و دامپروری با استفاده از تحول دیجیتال ارائه شد.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.