کد خبر: ۳۶۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

دکتر محمودزاده: تقویت زیرساخت‌های مخابراتی به همراه فرهنگ‌سازی، موجب نقش‌آفرینی مثبت حوزه ارتباطات است

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در نشست بررسی وضعیت و پایداری انتخابات در مرکز عملیات شبکه این شرکت اظهار داشت: تقویت زیرساخت‌های ارتباطی به همراه فرهنگ‌سازی در لایه محتوا، موجب کارکرد مثبت حوزه ارتباطات و نقش‌آفرینی در مسیر استفاده مناسب از امکانات ارتباطی پرسرعت و فضای گسترده مجازی است.
دکتر محمودزاده: تقویت زیرساخت‌های مخابراتی به همراه فرهنگ‌سازی، موجب نقش‌آفرینی مثبت حوزه ارتباطات است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایراندکتر ابراهیم محمودزاده در نشست بررسی برخط وضعیت ارتباطی شعب اخذ رای سراسر کشور، ضمن تقدیر و تشکر از تمام کارکنان، مدیران و متخصصان مخابرات که به ویژه در روزها و شب‌های اخیر به صورت شبانه روزی به تحقق پایداری و تضمین ارتباطات در سراسر کشور کمک رساندند، از همکاری و هم افزایی ویژه وزارت ارتباطات در بخش‌های مختلف که حداکثر کمک و همیاری را با مجموعه مخابرات در تامین ارتباطات پایدار در جای‌جای کشور انجام دادند، قدردانی ویژه به عمل آورد.

وی با اشاره به حضور نمایندگان وزارت ارتباطات در طول برگزاری انتخابات و رفع موانع خدمت رسانی برای شرکت مخابرات ایران در تامین پایداری انتخابات اظهارداشت: دست تمام نهادهای بالادستی بخش ارتباطات به ویژه وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونین وزار‌تخانه را به گرمی می فشاریم که با تاکیدات خود، راه مجموعه مخابرات را برای تأمین ارتباطات پایدار شعب اخذ رأی در روز انتخابات و افزایش همکاری دستگاه‌های اجرایی با این شرکت در ایام برگزاری انتخابات تسهیل کردند.

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات، همچنین از حسین صمیمی، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، علی پژوهش، مشاور رئیس سازمان و محمد امامی، مدیرکل دفتر ریاست سازمان تنظیم مقررات به صورت ویژه قدردانی کرد که با حضور در مرکز عملیات یکپارچه شبکه شرکت مخابرات ایران در روز انتخابات، از جزئیات خدمت رسانی خانواده مخابرات در تامین پایداری همه جانبه ارتباطات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، بازدید به عمل آوردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر