کد خبر: ۳۶۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

مهسا قربانی داور فوتبال کیست؟

با اعلام رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال، خبر قضاوت یک داور زن در دربی پایتخت رسماً تایید شد.
مهسا قربانی داور فوتبال کیست؟

مخاطب ۲۴- کمیته داوران فدراسیون فوتبال در اندیشه چینش تیم داوری مسابقه دربی پایتخت است و از روز گذشته زمزمه انتخاب داور زن، مطرح شد. با توجه به دریافت لایسنس (VAR) توسط مهسا قربانی و مهناز ذکایی، این ۲ داور باتجربه فوتبال زنان ایران کاندیدای قضاوت در مسابقه داربی بودند و همگان منتظر واکنش رسمی کمیته داوران بودند که سرانجام امروز (سه‌شنبه) خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران نسبت به انتخاب داور زن برای مسابقه دربی واکنش نشان داد.

بیوگرافی مهسا قربانی

داور زن دربی تهران، متولد سال ۱۳۶۸ است و در خانواده‌ای به دنیا آمده که هیچ گرایشی به فوتبال نداشتند. مهسا قربانی فوتبال را در سال ۱۳۸۵ با دروازه‌بانی در تیم منطقه چهار تهران آغاز کرد دو سال بعد، در سال ۱۳۸۷، در کلاس‌های داوری شرکت کرد و از سال ۱۳۸۸ داوری در لیگ ایران را تجربه کرد.

او دانش‌آموختهٔ مقطع کارشناسی ارشد رشتهٔ مدیریت بازاریابی ورزشی است. او در مسابقات لیگ برتر فوتبال زنان ایران داوری می‌کند و از سال ۲۰۱۷ داور بین‌المللی فیفا است

سوابق مهسا قربانی

نخستین تجربه‌های داوری مهسا قربانی در آسیا، رقابت‌ها در سطح زیر ۱۴ سال بود. او پنج سال متوالی به این مسابقات دعوت شد و تا سال ۲۰۱۶ در کلاس‌های چشم‌انداز فوتبال آسیا شرکت می‌کرد. بعد تبدیل به داور بین‌المللی ایران شد؛ دختر جوانی که می‌توانست حالا رقابت‌های رسمی آسیا را داوری کند. قوانین فیفا می‌گویند داوران بین‌المللی بعد از موفقیت در رقابت‌های قاره‌ای، می‌توانند به‌عنوان «داور الیت» برای رقابت‌های جهانی انتخاب شوند.

در کارنامه قضاوت‌های داور زن دربی تهران و بیوگرافی مهسا قربانی می‌توان قضاوت در مسابقات مقدماتی و اصلی جام ملت‌ها آسیا و رقابت‌های جوانان آسیا را دید. او تقریبا مهم‌ترین مسابقه نیمه‌نهایی جوانان آسیا بین ژاپن و کره را سوت زد. بعد به مرحله نهایی رقابت‌های شرق آسیا دعوت شد و کنفدراسیون آسیا حساس‌ترین بازی سال زنان، یعنی مسابقه کره شمالی و کره جنوبی را به او تحویل داد.

کمیته داوران فدراسیون فوتبال با اشاره به بررسی‌های انجام شده درباره انتخاب تیم داوری دربی پایتخت، توضیح داد که انتخاب مهسا قربانی، به عنوان داور (VAR) نهایی شده، اما او اعلام کرد که با وجود نهایی‌شدن فهرست تیم داوری، خبری از اعلام این فهرست تا پیش از برگزاری مسابقه داربی نخواهد بود.

افشاریان در مورد اینکه آیا انتخاب خانم قربانی اجبار فیفا بوده است، گفت: نخیر اصلا. خانم قربانی لایسنس اتاق VAR دارد. ما هم برای اینکه به جامعه داوری زنان کمک کنیم و ایشان نیز یک داور بزرگی است، در این بازی از ایشان استفاده می‌کنیم و بیشتر می‌تواند به ما کمک کند.

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در مورد اینکه انتظار می‌رفت در مسابقات حساس مانند تقابل استقلال و سپاهان نیز از VAR استفاده شود، گفت: بعد از دربی نیز که حساسیت بازی‌ها بیشتر خواهد شد، چند مسابقه دیگر را نیز با استفاده از VAR برگزار خواهیم کرد. با توجه به اینکه VAR در کشور تعبیه شده، هر جایی که گیر کردیم و نیاز باشد، شاید بتوانیم در چند مسابقه از فناوری کمک داور ویدیویی استفاده کنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری در راستای منافع منطقه‌ای است
رئیس‌جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.
انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله انتشار برای اولین بار؛ زندان اوین دقایقی پس از حمله
به تازگی ویدئویی از زندان اوین دقایقی پس از حمله اسرائیل منتشر شده است. تصاویر حاکی از آن است که گودال عمیقی در اتاق سربازان وظیفه به وجود آمده است.
اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟ اسراییل برای حمله به منازل مسکونی از چه سیستمی استفاده می‌کند؟
رژیم صهیونیستی برای شناسایی و حمله به ساختمان‌ها از سامانه‌ای استفاده می‌کند که بر اساس احتمال پیشنهاد می‌دهد کدام ساختمان باید ویران شود.
همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵ همه چیز در مورد جنگنده رادار گریز J۳۵
تصویر تازه‌ای که اخیراً از جنگنده رادار گریز J-۳۵ چین منتشرشده، واضح‌ترین نمای فعلی ما از جنگنده نسل جدید دریابرد Shenyang J-۳۵ است، این تصویر بخشی از موج تازه‌ای از عکس‌هایی است که برخی از پیشرفته‌ترین هواگردهای نظامی چین را با جزئیات بی‌سابقه‌ای نشان می‌دهند
ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟ ارسال فیلم به شبکه‌های خارجی جرم دارد؟
«در صورت وقوع جرم در چنین شرایطی، مجازات‌ها تا سه درجه تشدید و شامل حبس بیش از ۱۵ تا ۲۵ سال می‌شود. بر اساس مفاد این طرح، تمام مراحل رسیدگی به چنین جرمی خارج از نوبت و در شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی انجام خواهد شد.»
روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید! روایت‌های امداد‌گری که در جنگ ۱۲ روزه چه‌ها دید!
«مهدی غفاریان» امدادگری که در روز‌های پرالتهاب جنگ و در میدان نبرد با آوار‌های فراوان حملات رژیم صهیونیستی به واحد‌های مسکونی و خانه غیرنظامیان در شهر تهران حضور داشته، حضوری پرتلاش، اما با عشق و ایثار برای نجات هموطنانی که بی گناه زیر آوار نفرت و وحشی گری رژیمی غاصب گرفتار شده‌اند.
نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟ نظر عراقچی در خصوص برقراری مذاکرات چیست؟
وزیر خارجه ایران تاکید کرد که اقدامات اخیر آمریکایی‌ها خیانت به ایران یا به عمان به عنوان واسطه مذاکرات، نبود بلکه به اصل دیپلماسی خیانت شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر