کد خبر: ۳۵۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۹

آماده‌باش هلال احمر در مناطق سیل‌زده سیستان

رئیس جمعیت هلال احمر با اعلام آماده‌باش جهت امدادرسانی به مناطق سیل‌زده استان سیستان‌وبلوچستان گفت: دستورات لازم درباره اعزام بالگرد‌ها به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان صادر شده است.
آماده‌باش هلال احمر در مناطق سیل‌زده سیستان

مخاطب ۲۴- پیرحسین کولیوند، با اشاره به سیل استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به شرایط استان سیستان‌وبلوچستان، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در آماده باش کامل به سر می‌برد.  

وی درباره اقدامات انجام شده در خصوص سیل استان سیستان و بلوچستان گفت: تیم‌های امدادی در «مکران» و شهرستان «دشتیاری» استان سیستان و بلوچستان مستقر شده‌اند. وضعیت امدادی سیل سیستان و بلوچستان را پیگیری کرده‌ام و دستورات لازم درباره چگونگی امدادرسانی صادر شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر ایران درباره چگونگی امدادرسانی به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: دستورات لازم درباره اعزام بالگرد‌ها به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان صادر شده است. همچنین رئیس سازمان امداد و نجات نیز به مناطق سیل زده اعزام شده است.

وی با بیان اینکه درباره اعزام نیرو‌های کمکی به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان فراخوان صادر کرده‌ایم، افزود: به تمام امدادگران، نجاتگران و نیرو‌های داوطلب جمعیت هلال احمر فراخوان داده‌ایم که برای کمک به مردم سیل زده استان سیستان و بلوچستان پای کار بیایند.  

کولیوند ادامه داد: برخی از روستا‌ها با آب محاصره شدند و نیاز به امدادرسانی دارند. کمک‌های مورد نیاز مردم در کانون توجه قرار گرفته است. رئیس سازمان امداد و نجات در مناطق شهرستان دشتیاری و مکران به سر می‌برد و و تا زمانی که شرایط این مناطق پایدار نباشد در سیستان و بلوچستان حضور دارد.

برچسب ها: سیل
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.