کد خبر: ۵۹۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۳

عراقچی: هیچ کس جرات تجاوز به ایران را ندارد

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه هیچ کس جرات تجاوز به ایران را ندارد، گفت: مطمئنم جنگی در کار نخواهد بود چرا که ما آمادگی کامل برای این وضعیت را داریم.
عراقچی: هیچ کس جرات تجاوز به ایران را ندارد

مخاطب۲۴- سید عباس عراقچی در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه جمعیت هلال احمر با ابراز سپاس از آقای کولیوند و تمام کارکنان زحمتکش هلال احمر تأکید کرد که در میان تعطیلات شما همواره مشغول آمادگی و عملیات امدادرسانی هستید و این امر تعهد والای شما در خدمت به مردم و همبستگی ملی را به رخ می‌کشد.

وی ابراز امیدواری کرد، آمار‌های آموزشی در هلال احمر افزایش و آمار نجات کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید

وزیر امور خارجه ادامه داد: در گفت و گوی چند روز قبل با رسانه‌ها اعلام کرده و اکنون بار دیگر می‌گویم که مطمئنم جنگی در کار نخواهد بود چرا، چون ما آمادگی کامل برای این وضعیت داریم اگر آمادگی وجود نداشته باشد به اصطلاح جنگ تحمیل خواهد شد و این آمادگی هم شامل آمادگی نیرو‌های مسلح و نیروی امدادی ما می‌شود.

عراقچی خطاب به کارکنان هلال احمر افزود: نیرو‌های مسلح نیز هم مثل شما تعطیلات نداشتند و ندارند و در آمادگی کامل هستند.

وی یادآورشد: هم اکنون آمادگی دولت در همه زمینه‌ها وجود دارد و برای هر شرایطی آماده است.

وزیر امور خارجه اضافه کرد: همچنین نیرو‌های امداد رسان به ویژه هلال احمر در آمادگی کامل قرار دارند و از همه لحاظ آمادگی در کشور بسیار بالا و ۱۰۰ درصدی است.

عراقچی بیان داشت: من مطمئن هستم که هیچ کسی حتی فکر تجاوز به ایران را نخواهد کرد، زیرا با تبعات آن آشنا هستند و می‌دانند که بخش‌های مختلف اعم از نیرو‌های مسلح، نیرو‌های امدادی، دولت و توانمندی‌های مردمی همگی در آمادگی کامل قرار دارند و این آمادگی باعث می‌شود که برای ما مصونیت ایجاد شود.

وی گفت: آمادگی برای ما قدرت و توانمندی ایجاد می‌کند که کسی جسارت تهاجم به این آب و خاک را نداشته باشد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادامه داد: من به شما و به ماموریت‌های هلال‌احمر غبطه می‌خورم. حدیثی است که اشاره دارد اگر نیازمندی به شما مراجعه می‌کند، نعمتی است که خداوند به شما داده و شما برگزیده شدید تا به خلق خدا کمک کنید و دست نیازمندان را بگیرید.

عراقچی با اشاره به همراهی وزارت امور خارجه با هلال‌احمر در مقر فدراسیون در ژنو و همچنین خدمات‌رسانی به مردم حادثه‌دیده سایر کشورها، افزود: وظیفه انسانی ماست که در سیل و زلزله و حوادث کشور‌های دیگر کمک کننده باشیم همانطور که سایر کشور‌ها هم در چنین موقعیت‌هایی به کمک ما می‌آیند.

وی تصریح کرد: به غیر از وجه انسانی این کمک‌ها، حضور امدادی در خارج از کشور موجب غرور و افتخار ماست و باعث می‌شود سرمان را در بین سایر کشور‌ها برای این حس انسان‌دوستی بالا بگیریم.

وزیر امور خارجه یادآورشد: زمانی که در سفارت کشورمان در ژاپن خدمت می‌کردم، شاهد حضور تیم‌های امداد و نجات هلال احمر در زلزله فوکوشیما بودم و این نقطه روشنی در روابط ما با ژاپن شد، نقطه‌ای ماندگار که در شرایط سخت، ایران به فکر کمک به مردم گرفتار سایر کشور‌ها است.

بر اساس این گزارش، وزیر امور خارجه در این جلسه به پویش بهرفت (بهبود رفتار‌های ترافیکی) هلال‌احمر پیوست.

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد
بر اساس ابلاغ بخشنامه حداقل حقوق کارگران در سال جاری، نحوه محاسبه حقوق کارگران اعلام شد.
ناگفته‌هایی از جنس بیرانوند! ناگفته‌هایی از جنس بیرانوند!
دروازه‌بان تیم ملی و تراکتور این بار با ادبیاتی دیگر در مورد اتفاقات رخ داده صحبت کرد.
خانه فروشندگان مواد مخدر در کجا قرار دارد؟ خانه فروشندگان مواد مخدر در کجا قرار دارد؟
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از تلاش‌های پلیس برای ساماندهی وضعیت امنیتی در نواحی حاشیه‌ای شهر تهران، به ویژه در محدوده جاده جاجرود خبر داد.
عقاب پرسپولیس مهمان ویژه آزادی بود! عقاب پرسپولیس مهمان ویژه آزادی بود!
حضور اسماعیل کارتال سرمربی تیم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی برای تماشاگران داخل ورزشگاه غافلگیرکننده بود.
پوستر فیفا و AFC به بهانه صعود ایران به جام‌جهانی ۲۰۲۶ پوستر فیفا و AFC به بهانه صعود ایران به جام‌جهانی ۲۰۲۶
پس از صعود تیم ملی ایران به جام‌جهانی ۲۰۲۶ فیفا و AFC پوستری را منتشر کردند.
شوخی با قلعه نویی با طعم جام جهانی ۲۰۲۶ شوخی با قلعه نویی با طعم جام جهانی ۲۰۲۶
بازیکنان تیم ملی ناگهان وارد نشست خبری سرمربی شدند.
با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی، تکلیف اسناد دفترچه‌ای و تک برگ چه می‌شود؟ با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی، تکلیف اسناد دفترچه‌ای و تک برگ چه می‌شود؟
بعد از اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از سوم تیرماه ۱۴۰۳، فقط کسانی که اسناد دفترچه‌ای دارند ملزم به تعویض سند هستند و برای آنها سند سبزرنگ صادر می‌شود و با این اوصاف دیگر نیازی به تعویض اسناد تک برگ (زردرنگ) به سبزرنگ نیست.
برگزیده
مهاجرانی: برنامه دولت مدیریت مصرف بنزین است مهاجرانی: برنامه دولت مدیریت مصرف بنزین است
سخنگوی دولت درخصوص مدیریت مصرف و قیمت بنزین گفت: برنامه دولت لزوماً گران کردن سوخت نیست، بلکه مدیریت کردن مصرف سوخت است که بسیار موضوع مهمی است.
ایروانی: ایران به دنبال برقراری ثبات و امنیت پایدار در سوریه است ایروانی: ایران به دنبال برقراری ثبات و امنیت پایدار در سوریه است
سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل بحران انسانی و مشکلات اقتصادی کنونی در سوریه را نتیجه مستقیم تحریم‌های غیرقانونی آمریکا خواند و گفت: ایران به دنبال برقراری ثبات و امنیت پایدار در سوریه است.
هشدار سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به پزشکیان هشدار سخنگوى جبهه اصلاحات ایران به پزشکیان
سخنگوى جبهه اصلاحات ایران از رئیس جمهور خواسته است که در مدیریت امور جاری دولت، خصوصاً در حوزه آموزش، تدبیری اتخاذ شود تا دست‌کم مردم شاهد ⁧ناترازی‌هایی⁩ از این دست نباشند.
صفحه خبر بالای تصاویر