کد خبر: ۳۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۶

روند بررسی پرونده هواپیمای اوکراینی در بنیاد شهید

در سال‌های گذشته اقداماتی انجام شده اما ما به نمایندگی از دولت تیم‌هایی را در بنیاد و وزارت راه تشکیل دادیم و پیگیر این پرونده هستیم.
روند بررسی پرونده هواپیمای اوکراینی در بنیاد شهید

رئیس بنیاد شهید گفت: به نمایندگی از دولت تیم‌هایی را در بنیاد و وزارت راه تشکیل دادیم و پیگیر پرونده سانحه هواپیمایی اوکراین هستیم.

روند بررسی پرونده هواپیمای اوکراینی در بنیاد شهید
به گزارش مخاطب ۲۴؛ سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید در همایش بزرگداشت شهدای سانحه هواپیمایی اوکراین گفت: من با برخی از خانواده‌های شهدا سابقه همکاری دارم و از نزدیک آشنا هستم. این لکنتی که در زبان ما است ناشی از شرمندگی است ما مستقیما در این اتفاق نقشی نداشتیم، اما این شرمندگی ناشی از حادثه‌ای است که در سیستمی اتفاق افتاده که ما جزئی از مسئولان آن هستیم و اینکه نمی‌دانیم با چه زبانی با شما صحبت کنیم ناشی از سردرگمی ما از این شرمندگی است.

وی با اشاره به گلایه خانواده شهدا ادامه داد: در سال‌های گذشته اقداماتی انجام شده، اما ما به نمایندگی از دولت تیم‌هایی را در بنیاد و وزارت راه تشکیل دادیم و پیگیر این پرونده هستیم.

وی ادامه داد: ما تلاش می‌کنیم هم اقدامات را انجام دهیم و هم با پیگیری درست پرونده مانع از پایمال شدن حق هیچ مظلومی نشویم.

او افزود: نظام جمهوری اسلامی از روی غرور با این خانواده‌ها برخورد نکرده و آنچه بوده و دادن نام شهید از روی شرمندگی و حق بوده است. البته اینکه من مسئول کوتاهی می‌کنم به عملکرد نظام مربوط نمی‌شود.

مادر شهیده شکیبا فقاهتی در همایش بزرگداشت شهدای سانحه هواپیمایی اوکراین گفت: ما همه فرزندان این آب و خاک هستیم و همه ما در این آب و خاک ریشه داریم

 

.

وی با اشاره به شهادت سردار سلیمانی ادامه داد: وقتی سردارمان شهید شد، زمانی بود که بچه‌های من هنوز اینجا بودند. ما یک روز نداشتیم از غم رفتن سردار، چراکه مردی شاخص را از دست دادیم. واقعا معتقدم سردار سلیمانی مردی بزرگ بود و با شهادت سردار یک تنه این مملکت از دست رفت.

او ادامه داد: وقتی تلویزیون را روشن می‌کنم می‌بینم بعد از دوسال از شهادت سردار سلیمانی، قبل و بعد از سالروز شهادت ایشان هر شبکه‌ای را که می‌بینم سخن از سردار محبوب ما است، اما هیچ خبری از ۱۷۶ نفر که ۲۹ نفر از آن‌ها کودک بودند، نیست.

فقاهتی تصریح کرد: چند نفر از ما خانواده‌ها در این مراسم حضور داریم، اما اینکه چرا بقیه نیامدند به این دلیل است که شما این شکاف را ایجاد کردید. در حالی که همه ما ایرانی هستیم، اما در حال تبدیل به دو جناح می‌شویم، چرا باید چنین باشد و این شکاف مدام زیادتر می‌شود؟ من کارشناس نیستم، اما این شکاف را می‌بینم.

او افزود: چرا نباید دست همدیگر را بگیریم من به عنوان یک معلم تجربه کرده‌ام، دست دوستی که بدهید مشکلات حل می‌شود، اما ما جناح‌بندی می‌کنیم و متاسفانه این اتفاق افتاده است و دلم از این می‌سوزد به رسانه‌هایی که به خاطر سوءاستفاده و نفع شخصی خودشان نقشه می‌کشند، اجازه این کار به آن‌ها داده می‌شود. چون خبری از ما نیست و هر کسی می‌خواهد از ما خبری بشنود باید VOA یا من وتو را باز کند، چرا باید چنین باشد؟ من به عنوان یک ایرانی دلم می‌سوزد، چرا این شکاف ایجاد شده است؟

وی ادامه داد: چرا بقیه خانواده‌ها نیستند، این سوال برای شما به عنوان وزیر راه پیش نمی‌آید که چرا شکاف ایجاد می‌کنید. ما چقدر از VOA دروغ شنیدیم، چرا باید طرف آن‌ها برویم. داریم به آب و خاک‌مان خیانت می‌کنیم من شما‌ها را مسئول می‌دانم که جوانان ما را به آن طرف می‌کشانید. من می‌خواهم بچه‌ام ایرانی باشد. وقتی بچه من اینجا جانش را از دست داد، دامادم میخواست بچه‌هایش را ببرد، من گفتم دخترم میخواست بچه‌هایش در آب و خاک خودش باشند و توافق کردیم پسر و مادر را از هم جدا نکنیم.

فقاهتی گفت: دلم می‌خواهد آب خنکی از جانب شما روی این دل‌های آتش گرفته ریخته شود و شما می‌توانید این کار را کنید نه کسی دیگر.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر