کد خبر: ۳۵۷۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۶

از ۸ وعده انتخاباتی قالیباف خبر دارید؟

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و کاندیدای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، هشت وعده انتخاباتی خود در صورت پیروزی لیست اصلی جبهه انقلاب را اعلام کرد.
از ۸ وعده انتخاباتی قالیباف خبر دارید؟

مخاطب ۲۴- محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی ویدئویی در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: اکنون وقت گزارش کار است. در ۴۴ ماهِ مجلس یازدهم، ۴۰ اقدام کلیدی انجام دادیم. وی افزود: اگر مجلس آینده به قوانین مصوب مجلس یازدهم معتقد نباشد، یعنی همۀ دستاورد‌های قانون‌گذاری در این چهار سال معطل می‌شود.

براساس این گزارش، قالیباف همچنین در این پیام ویدئویی ۸ وعده انتخاباتی در صورت پیروزی لیست اصلی جبهه انقلاب را اعلام کرد.

قالیباف همچنین خطاب به مردم تهران و رأی‌دهندگان، گفت: از شما می‌خواهم به تمام افراد لیست جبهۀ انقلاب رأی بدهید. وی افزود: تحقق هشت وعدۀ من منوط به حضور حداکثری نیرو‌های انقلابی در مجلس است. کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گاه یک نماینده می‌تواند تصویب یک قانون به نفع مردم را تسریع کند یا سال‌ها به عقب بیندازد. هشت وعدۀ قالیباف برای مجلس دوازدهم به شرح زیر است:۱- کاهش مدت زمان سربازی ۲- تکمیل اجرای قانون واردات خودرو ۳- پیگیری قوانین سه‌گانهٔ مجلس برای مسکن: جهش تولید، مالیات بر خانه‌های خالی و ساماندهی اجاره‌بها ۴- پیگیری اجرای کامل قانون کالابرگ ۵- پیگیری اجرای قانون ساماندهی نیرو‌های شرکتی ۶- تعیین تکلیف اتباع بیگانه ۷- متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ۸- تصویب جزئیات و پیگیری اجرای قانون مقابله با سوء رفتار علیه زنان

برچسب ها: قالیباف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر