کد خبر: ۳۵۷۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵

عارف: راه برون رفت از شرایط فعلی صندوق رای است

رئیس بنیاد امید ایرانیان با صدور پیامی به مناسبت انتخابات دوازدهمین دوره مجلس تاکید کرد: صندوق رای می‌تواند راه برون رفت از شرایط فعلی باشد.
عارف: راه برون رفت از شرایط فعلی صندوق رای است

مخاطب 24- رئیس بنیاد امید ایرانیان با صدور پیامی به مناسبت انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: صندوق رای در یک انتخابات رقابتی می‌تواند مبداء تحولات شگرف در جامعه شود و راه برون رفت از شرایط فعلی نیز از این طریق ممکن است.

در خلاصه‌ای از متن پیام محمدرضا عارف می‌خوانیم: انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حالی قرار است روز ۱۱ اسفند برگزار شود که مجلس به عنوان یک نهاد تاثیرگذار در ساختار نظام جمهوری اسلامی قرار بود در راس امور باشد، اما آیا مجالسی که در بعد از انقلاب اسلامی تشکیل شدند واقعا در راس امور بودند؟

وی معتقد است: با یک نگاه منصفانه غیر از معدود مجالس تشکیل شده در ادوار مختلف نمی‌توان تمامی مجالس را در تراز ملت ایران و در راس امور دانست که بی‌تردید یکی از دلایل آن عدم حضور چهره‌های مجرب و دغدغه‌مند در مجلس می‌باشد.

وی مدعی است: مانند انتخابات‌های گذشته جریان اصلاحات با محدودیت‌های مختلف از جمله رد صلاحیت تعدادی از چهره‌های موجه خود و هزینه مواجه شد؛ اگرچه شورای محترم نگهبان در این دوره تعدادی از رد صلاحیت شدگان را در روز‌های منتهی به انتخابات مورد تایید قرار داد، ولی به دلیل عدم اطمینان کاندیدا‌های رد صلاحیت شده از تایید صلاحیت خود فرصت برای حضور جدی در عرصه انتخابات عملا از آنان سلب شد.

رئیس بنیاد امید ایرانیان در بخش دیگری از این پیام علی‌رغم انتقاد به برخی شرایط انتخاباتی تاکید کرده است: بی تردید یکی از راه‌های اصلاح حکمرانی استفاده از ظرفیت‌های دیده شده در قانون اساسی از جمله انتخابات است البته انتخاباتی رقابتی و آزاد.

عارف نوشته است: در همین فضای حداقلی باید برای اصلاح حکمرانی نقش آفرینی کرد. جریان اصلاحات همیشه معتقد است که صندوق رای در یک انتخابات رقابتی می‌تواند مبدا تحولات شگرف در جامعه شود و راه برون رفت از شرایط فعلی نیز از این طریق ممکن است.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: البته جریان اصلاحات یک جریان با تکثر دیدگاه‌ها و ایده‌های مترقی است که حامیان گفتمان اصلاحات قاعدتا باید به تصمیمات اتخاذ شده توسط مراجع تصمیم‌گیر این جریان احترام بگذارند و از طرفی به دلیل ذات تکثرگرا این جریان سیاسی نباید مانع از ارائه نظرات و ایده‌های بعضا متفاوت با مراجع تصمیم گیر این جریان از جمله در موضوع انتخابات شد و طرح نگاه‌های مختلف را نشان از تفرقه و اختلاف ارزیابی کرد که چه بسا فرصت بیان نظرات مطمئنا به قوام و استحکام بدنه جریان اصلاحات منجر خواهد شد.

وی نوشته است: از این رو به نظر می‌رسد مردم فهمیم ایران مطمئنا با حضور خود بهترین تصمیم را در آوردگاه انتخابات اتخاذ خواهند کرد و اجازه نخواهند داد نقشه‌های شوم جریان‌هایی که به دنبال تغییر جمهوری اسلامی و یکدست‌سازی هستند یا خواب جریان‌های برانداز تعبیر شود که بی‌تردید حضور در این عرصه تاثیرگذار به اشکال مختلف می‌تواند موثر واقع شود. به امید فردای بهتر برای ایران عزیزمان.

منبع: ایسنا

برچسب ها: عارف
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.