کد خبر: ۳۵۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳

دلیل آتش سوزی بیمارستان گاندی مشخص شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از پایان بررسی‌های کارشناسی و اعلام علت قطعی آتش سوزی در بیمارستان گاندی، خبر داد.
دلیل آتش سوزی بیمارستان گاندی مشخص شد

مخاطب24- در واقع اتصال سیم برق در یک انبار حدودا ۲۰ متری در طبقه ۱۶ بیمارستان گاندی رخ داده و موجب آتش‌سوزی شده است. شعله‌های آتش از این محل با کندسوزی به نمای ساختمان سرایت کرده بود. پس از آن آتش از طریق نما با سرعت بیشتری رشد پیدا کرد و به دیگر بخش‌ها و طبقات این بیمارستان نیز سرایت کرد.

پس از گذشت حدود یک ماه از وقوع حریق در بیمارستان گاندی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از پایان بررسی‌های کارشناسی و اعلام دلیل وقوع این حادثه خبر داد.

 

سید جلال ملکی درباره علت اصلی وقوع حریق در بیمارستان گاندی گفت: عصر روز پنجم بهمن ماه امسال بود که وقوع آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی به آتش‌نشانی تهران اعلام شد و بیش از ۱۰ ایستگاه و گروه نجات به محل اعزام شدند. خوشبختانه با اقدامات انجام شده بیماران بدون کمترین آسیب‌دیدگی از محل خارج شدند و این آتش‌سوزی علیرغم گستردگی که داشت، بدون مورد مصدوم و فوتی به پایان رسید.

وی ادامه داد: پس از اطفاء حریق بررسی‌ها برای یافتن علت این حادثه آغاز و چندین جلسه کارشناسی نیز برای بررسی موضوع برگزار شد. در نهایت کارشناسان متخصص سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بررسی تمامی شواهد و آثار موجود، اتصالی سیم برق را به عنوان دلیل وقوع این حادثه اعلام کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره اینکه پیشتر گفته شده بود که یک ته‌سیگار موجب حریق بیمارستان گاندی شده است، گفت: این موارد جزو شایعات بود که نباید به آن توجه کرد. کارشناسان آتش‌نشانی پس از ساعت‌ها بررسی و بازدید از محل، علت حادثه را اتصال سیم برق تشخیص داده و اعلام کردند.

در واقع اتصال سیم برق در یک انبار حدودا ۲۰ متری در طبقه ۱۶ بیمارستان رخ داده و موجب آتش‌سوزی شده است. شعله‌های آتش از این محل با کندسوزی به نمای ساختمان سرایت کرده بود. پس از آن آتش از طریق نما با سرعت بیشتری رشد پیدا کرد و به دیگر بخش‌ها و طبقات این بیمارستان نیز سرایت کرد.

وی تصریح کرد: شما ببینید، به همین راحتی یک آتش‌سوزی رخ می‌دهد. در پلاسکو هم همینطور بود و اتصالی سیم برق سبب وقوع آن حادثه شد. همیشه بی‌احتیاطی آن چیزی نیست که ما فکرش را می‌کنیم و برای همین هم هست که مدام تاکید داریم که مالکان باید به هشدار‌ها و اخطار‌های ایمنی آتش‌نشانی توجه جدی داشته باشند. در همین حادثه یک جرقه و یک اتصالی سیم برق، اینطور جان ده‌ها بیمار و افراد حاضر در محل را به خطر انداخت.

برچسب ها: آتش سوزی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم پرواز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های چین بر فراز آسمان پکن + فیلم
جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های پیشرفته چین در رژه روز پیروزی با مانورهای نمایشی بر فراز آسمان پکن، قدرت هوایی ارتش این کشور را به رخ جهانیان کشیدند.
رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم رونمایی چین از سامانه‌های پدافندی پیشرفته در رژه پکن + فیلم
ارتش چین در رژه نظامی پکن با نمایش سامانه‌های پدافندی و ضد موشکی مدرن، توان دفاعی و فناوری پیشرفته خود را در برابر تهدیدات آشکار کرد.
حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم حضور گسترده واحدهای زرهی ارتش چین در رژه پکن + فیلم
واحدهای مکانیزه و زرهی ارتش چین در مراسم رژه نظامی پکن با نمایش تجهیزات پیشرفته، قدرت نظامی این کشور را به نمایش گذاشتند.
رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد رژه بزرگ ارتش چین با رونمایی از سه‌گانه هسته‌ای برگزار شد
چین در مراسمی باشکوه با حضور رهبران جهان از جدیدترین توانمندی‌های نظامی خود، شامل موشک‌های قاره‌پیما و سه‌گانه هسته‌ای، در پکن رونمایی کرد.
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است
رئیس‌جمهور در مصاحبه با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» چین بر ضرورت اجرای چارچوب‌های همکاری شانگهای، تقویت ابتکار کمربند و راه و اتحاد کشور‌ها برای صلح و توسعه جهانی تأکید کرد.
دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در حاشیه اجلاس شانگهای در چین با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و درباره گسترش همکاری‌های دو طرف گفت‌وگو کرد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر