کد خبر: ۳۵۴۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸

امضای تفاهم‌نامه میان شرکت مخابرات ایران و ایسنا

شرکت مخابرات ایران و خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در‌ راستای ارائه خدمات ارتباطی و مخابراتی و خدمات تبلیغاتی بین طرفین، به نمایندگی مدیران عامل دو مجموعه، تفاهم‌نامه‌ اجرای همکاری‌های متقابل به امضا رساندند.
امضای تفاهم‌نامه میان شرکت مخابرات ایران و ایسنا

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایراندر این تفاهم نامه که در دومین روز نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌های ایران به امضای مهندس مجید‌ سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات و محمد‌‌مهدی خیرجو، مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) رسید، چارچوب کلی همکاری‌های متقابل در راستای تأمین نیازهای ارتباطی و تبلیغاتی طرفین و جزئیات همکاری‌ها و مباحث اجرایی، به مدت سه سال مورد توافق قرار گرفته و به امضا رسید.

مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این مراسم : همیشه مسایل شرکت مخابرات ایران شفاف بوده و تلاش کرده آن را برای مردم هم بازگو کند که خوشبختانه این کار انجام شده است.

وی افزود: اخیرا تعامل و همکاری این شرکت بیشتر شده است و از دو ماه قبل تفاهم‌نامه همکاری را در این شرکت داشته‌ایم و امروز در نمایشگاه رسانه‌های ایران هم تفاهم‌نامه‌ای با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) امضا می‌شود تا همکاری و تعامل بیشتری داشته باشیم و از خدمات آن استفاده کنند. خوشبختانه این همکاری به بار نشسته و با امضای تفاهم‌نامه امروز، امیدواریم به همکاری‌های بیشتر هم منجر شود.

در این مراسم مهدی خیرجو ، مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) هم اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران خدمات گسترده‌ای دارد و مدیر عامل این شرکت هم از سابقه درخشانی برخوردارند. مفتخر هستم تفاهم‌نامه‌ای بین ایسنا و شرکت مخابرات ایران داشته‌ایم تا بتوانیم با کمک آن، به مردم و مخاطبان خود خدمت کنیم.

بر اساس این گزارش، تشکیل کارگروه مشترک کارشناسی با حضور نمایندگان طرفین و تدوین چارچوب همکاری با اسلوب ارائه محصولات و خدمات متنوع قابل ارائه مخابراتی به خبرگزاری ایسنا و انجام خدمات مشخص شده تبلیغاتی مجموعه مخابرات از سوی خبرگزاری دانشجویان ایران، از مفاد مهم این تفاهمنامه است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر