کد خبر: ۳۵۴۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴

شیخ‌پور از ارائه خدمات جانبی رایگان تانوما به مجتمع‌های مسکونی خبر داد

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: در راستای بهره‌برداری از بزرگ‌ترین پروژه فیبر نوری در شهرک اکباتان تهران و استفاده از زیرساخت‌ها و فناوری‌های جدید فیبر نوری، تخفیف‌های ویژه‌ای به این مجتمع‌های مسکونی ارائه شده است.
شیخ‌پور از ارائه خدمات جانبی رایگان تانوما به مجتمع‌های مسکونی خبر داد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانحامد شیخ پور مدیر کل این اداره، با اعلام این خبر، افزود: بخش زیادی از زیرساخت‌های مخابراتی کشور، مسی است و برای رسیدن به این مهم باید از زیرساخت‌ها وفناوری‌های جدید به‌ویژه فیبر نوری استفاده کنیم که با افتتاح این پروژه، ۱۲۰ ساختمان بلندمرتبه تجاری و مسکونی در ۷۰ نقطه استان تهران به فیبر نوری متصل شده که ۹۵ درصد آن در شهر تهران به‌ویژه در شهرک اکباتان است و تمامی برج‌های این شهرک زیر پوشش خدمات تانوما قرار گرفته است.

شیخ‌پور تصریح کرد: با آغاز پروژه‌های فیبر نوری شرکت مخابرات استان تهران در شهرک اکباتان، تخفیف‌هایی برای راه‌اندازی فیبر نوری در مجتمع‌ها ارائه شد.

وی در توضیح این خدمات گفت: شرکت مخابرات ایران در ازای ثبت نام هر ۳۰۰ واحد، یک دوربین هوبان رایگان، کابل‌کشی رایگان، و در صورت ثبت نام ۸۰ درصد ساکنین در مشاعات،  از جمله آنهاست.

مدیر کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران  اعلام کرد: در این مجتمع‌ها به ازای معرفی ۵ مشترک، کابل‌کشی معرفی‌کننده، رایگان محاسبه می‌شود،.

وی با بیان اینکه در مجتمع‌هایی که تعداد نوجوانان و جوانان آن‌ها زیاد باشند پکیج‌های بازی برخط (آنلاین)، همراه با بسته‌های پیش‌پرداخت داده می‌شود، ادامه داد: در ساختمان‌های پزشکان، نرم‌افزارهای ویژه نسخه‌نویسی به همراه بسته‌های پیش‌پرداخت تقدیم می‌شود و در بسته‌های پیش‌پرداخت یک‌ساله نیز دو ماه فیلیمو و یا گپ‌فیلم رایگان نیز به مشتریان محترم شرکت مخابرات تقدیم می‌شود.

شیخ‌پور با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی فیبر نوری در مجتمع‌ها بر اساس تقاضای مشترک، کارشناس خانم یا آقا اعزام می‌کنیم، گفت: در مجتمع‌های تجاری و بازارچه‌ها نیز نرم‌افزارهای انبارداری و حسابداری ارائه می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد که مشابه این قبیل مشوق‌ها در پروژه‌های آینده شرکت مخابرات ایران از سوی پیمانکاران پروژه‌های فیبر نوری تانوما نیز قابل عرضه است که بسیاری از این خدمات، متناسب با وضعیت شبکه و به نسبت هر منطقه و مرکز، قابل ارائه به مشتریان محترم مخابرات به‌عنوان پیشروترین اپراتور کشور در زمینه فیبر نوری است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر