کد خبر: ۳۵۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی با رهبر انقلاب

رهبر انقلاب: همه باید در انتخابات شرکت کنند

رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه همه باید در انتخابات شرکت کنند، گفتند: انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است و راه اصلاح کشور انتخابات است.
رهبر انقلاب: همه باید در انتخابات شرکت کنند

مخاطب 24- هزاران نفر از مردم آذربایجان شرقی در سالروز قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶، صبح امروز (یکشنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر معظم انقلاب در این دیدار با تقدیر و تشکر از ملت ایران و تامین‌کنندگان امنیت به خاطر راهپیمایی پرشور ۲۲ بهمن اظهار داشتند: در همه جای کشور مردم همت کردند و شور و سرزندگی خود را نشان دادند. امسال مردم، سرافرازی انقلاب را در ۲۲ بهمن به رخ دنیا کشیدند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: همچنین از کسانی که امنیت این راهپیمایی گسترده سراسری را تامین کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

ایشان با تاکید بر اینکه همه باید در انتخابات شرکت کنند، بیان داشتند: انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. راه اصلاح کشور انتخابات است.

رهبر انقلاب با اشاره به اینکه مردم در انتخابات به دنبال انتخاب اصلح باشند، عنوان کردند: کسانی که در میدان انتخابات وارد می‌شوند از بددهنی و توهین و سیاه‌نمایی اجتناب کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای ادامه دادند: انتخابات در کشور ما همواره سالم و متین انجام شده این بار هم انشاءالله همین طور خواهد بود.

ایشان یادآور شدند: اختلافات سلیقه‌ای و سیاسی نباید در وحدت ملی ملت ایران در مقابل دشمنان تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید




آذربایجان مظهر غیرت، عشق، ایمان و شور و هیجان ایمانی و اسلامی است

رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان اظهار داشتند: به همه مردم تبریز، همه مردم آذربایجان، آن مردم عزیز، آن مردم غیور سلام و درود می‌فرستم و به معنای واقعی کلمه آذربایجان مفهوم عشق و غیرت است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای تصریح کردند: آذربایجان مظهر غیرت، مظهر عشق، مظهر ایمان، مظهر شور و هیجان ایمانی و اسلامی است. این، آن چیزی است که ما هم در تاریخ آذربایجان و تبریز خوانده‌ایم، هم به چشم خودمان در طول این سال‌های طولانی از دوران مبارزات تا امروز مشاهده کرده‌ایم.

حادثه تاریخ‌ساز ۲۹ بهمن ۵۶ تبریز به واقعه ۱۹ دی قم ضریب ده‌ها برابری داد

ایشان در ادامه یادآورشدند: روز بیست‌ونهم بهمن ۵۶ تبریز یک حادثه تاریخ‌ساز بود بدون شک، حادثه تاریخ‌ساز یعنی آن حادثه‌ای که این‌جور نیست که شروع بشود و تمام بشود و رفت، نه؛ شروع می‌شود و ادامه پیدا می‌کند و گسترش پیدا می‌کند و به نتایج عالی می‌رسد تاریخ ورق می‌خورد.

رهبر معظم انقلاب افزودند: چه کار کرد این حادثه؟ حادثه تبریز به قضیه و واقعه نوزدهم دی قم تمام شده درواقع، که رویش را دستگاه داشت می‌پوشاند، ضریب ده‌ها برابری داد، حادثه قم را از قم کشاند به سرتاسر کشور، این قضیه تبریز این بود. وقتی که روحیه مقاومت و شور انقلابی و قیام به سرتاسر کشور کشانده می‌شود نتیجه این می‌شود که بعد از تقریباً یکسال حادثه بیست‌ودوم بهمن اتفاق می‌افتد و ایران از این رو به آن رو می‌شود تاریخ‌ساز یعنی این.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تاکید بر اینکه مردم تبریز وظیفه را به هنگام شناختند و به وظیفه به هنگام قیام کردند. اهمیت قضیه این است، گفتند: هر کدام از ما وظیفه‌ای داریم. وظیفه دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی، عزم راسخ، کار مداوم، سلامت در عمل، صداقت با مردم و ترجیح منافع ملی بر سود شخصی است.

ایشان یادآورشدند: دشمن را ضعیف و ناتوان فرض نکنیم. شرط مهم پیروزی، شناخت توانایی‌های دشمن است، اما نباید از او ترسید.

اخبار و تصاویر این دیدار متعاقباً منتشر خواهد شد.

منبع: ایرنا

برچسب ها: رهبر انقلاب
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»