کد خبر: ۳۵۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۹

 نگرانی صهیونیست‌ها بعد از تهدیدات سید حسن نصرالله

رسانه‌های عبری که به‌دقت سخنان اخیر دبیرکل حزب‌الله را زیر نظر داشتند، تأکید کردند نصرالله تهدیدات خود را بلافاصله اجرا می‌کند و بعد از اینکه گفت بهای هدف قراردادن غیرنظامیان برای اسرائیل بسیار سنگین خواهد بود، وضعیت هشدار در شمال بالا رفته است.
 نگرانی صهیونیست‌ها بعد از تهدیدات سید حسن نصرالله

مخاطب 24-  سخنرانی عصر روز گذشته سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله همانند سخنرانی‌های قبلی ایشان مورد توجه گسترده رسانه‌های صهیونیستی قرار داشت و این رسانه‌ها به‌دقت همه صحبت‌های سید نصرالله را زیر نظر داشته به تحلیل و ارزیابی آن به‌ویژه در 3 نکته اصلی پرداختند.

اولین نکته مورد توجه رسانه‌های عبری در این زمینه که موجب نگرانی گسترده صهیونیست‌ها شده، تهدیدات سید حسن نصرالله مبنی بر پاسخ قاطع به جنایات ارتش اشغالگر علیه غیرنظامیان در جنوب لبنان بود.

به گزارش المیادین، رسانه‌های صهیونیستی در این زمینه اعلام کردند: نصرالله با حالتی بسیار خشمگین تهدید کرد که این بار پاسخ به حملات ارتش اسرائیل در جنوب لبنان که این هفته غیرنظامیان را هدف قرار داده است، بسیار متفاوت‌ خواهد بود.

نصرالله بلافاصله تهدیدات خود را اجرایی می‌کند

این رسانه‌ها با ابراز نگرانی درباره تهدیدات دبیرکل حزب‌الله تأکید کردند: تجربه‌های گذشته به اسرائیلی‌ها آموخته است که نصرالله هر تهدیدی که مطرح کند روز بعد آن را انجام می‌دهد. بعد از تهدیدات دبیرکل حزب‌الله مبنی بر اینکه بهای هدف قرار دادن غیرنظامیان برای اسرائیل بسیار سنگین و خونین خواهد بود، وضعیت هشدار در شمال اسرائیل (اراضی اشغالی) بالا رفته است.

«ایتان دنگوت» ژنرال ذخیره در ارتش رژیم اشغالگر در واکنش به تهدیدات سید حسن نصرالله گفت: سخنان نصرالله به‌معنای تداوم تشدید وضعیت در شمال و امکان گسترش رویارویی است که باید با جدیت با این موضوع برخورد کنیم.

رسانه‌های عبری همچنین آن بخش از سخنان دبیرکل حزب‌الله را که مربوط به افشای دروغگویی صهیونیست‌ها در ابتدای عملیات طوفان الاقصی و بعد از آن علیه رزمندگان مقاومت فلسطین بود، بازتاب داده اعلام کردند که نصرالله همه روایت‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه نیروهای حماس مرتکب قتل و جنایت علیه غیرنظامیان اسرائیلی شده‌اند؛ تکذیب کرد و تأکید کرد که همه این روایات ساختگی است و هیچ مدرکی برای اثبات آنها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید



اما تمسخر «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر توسط سید حسن نصرالله سومین نکته‌ای بود که مورد توجه رسانه‌های عبری قرار گرفت و این رسانه‌ها اعلام کردند که نصرالله گفت: حزب‌الله موشک‌های عظیم و نقطه‌زنی دارد که از کریات شمونه تا ایلات می‌رسند.

این سخنرانی سید حسن نصرالله به‌فاصله کوتاهی از عملیات بزرگ حزب‌الله در منطقه صفد در شمال فلسطین اشغالی در پاسخ به جنایات اشغالگران علیه غیرنظامیان لبنانی انجام شد. روز چهارشنبه رسانه‌های عبری از حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه‌های نظامی ارتش اشغالگر در منطقه صفد خبر دادند که یکی از بزرگترین و شدیدترین حملات حزب‌الله از زمان آغاز جنگ تاکنون بوده است و تلفات جانی و مالی سنگینی به اشغالگران وارد کرد.

«موشیه داویدوویچ» یکی از مسئولان ارشد شهرک‌های شمالی فلسطین اشغالی در این زمینه اعلام کرد: ما در کشور نصرالله (دبیرکل حزب‌الله) زندگی می‌کنیم و اوست که معادلات را در شمال تعیین می‌کند. ما از مسئولان اسرائیلی از جمله بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر می‌خواهیم که بیدار شوند و بدانند بدون امنیت، اساساً منطقه شمالی برای اسرائیل وجود نخواهد داشت.

«آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» نیز در این زمینه گفت: خط قرمزی که اسرائیل ترسیم کرده بود به پرچم سفید (نشانه تسلیم مقابل حزب‌الله) تبدیل شد؛ زیرا کابینه جنگی اسرائیل مقابل حزب‌الله تسلیم شده است.

«روعی شارون» تحلیلگر نظامی شبکه کان رژیم صهیونیستی هم به‌نوبه خود در این زمینه گفت: وضعیت ما در منطقه شمالی واقعاً برای اسرائیل شرم‌آور است، ساکنان این مناطق نمی‌توانند حتی در خواب هم ببینند که به خانه‌هایشان برگشته‌اند؛ زیرا ما به هیچ توافقی نزدیک نشده‌ایم.

منبع: تسنیم

برچسب ها: سید حسن نصرالله
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر