کد خبر: ۳۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸

افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان تأیید شد

سخنگوی شورای نگهبان گفـت: نظر شورای نگهبان در خصوص بررسی بودجه ۱۴۰۳ امروز به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.
افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان تأیید شد

مخاطب 24- هادی طحان نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در نشستی که صبح امروز (دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲) با خبرنگاران و اصحاب رسانه داشت به تشریح بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ در شورای نگهبان پرداخت.

طحان نظیف در ابتدا فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه را تبریک گفته و اظهار کرد: روز گذشته شاهد حضور پرشور ملت شریف ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم و یاد و خاطره حضرت امام (ره) و شهدای انقلاب اسلامی را گرامی میداریم.

وی افزود: ما یک تغییر را در روند بررسی بودجه داشتیم و آن اینکه این بررسی به صورت دو بخشی انجام شد، یکی اینکه در ابتدا احکام بررسی می‌شود و سپس جداول آن آماده خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: در کنار بررسی صلاحیت‌ها ما به طور فشرده در روز‌های جمعه وشنبه بحث بررسی بودجه امسال را داشتیم.

طحان نظیف اظهار کرد: نظر شورای نگهبان در خصوص بررسی بودجه ۱۴۰۳ امروز به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

وی گفت: یکی از نکات ما درباره جداول کلی بودجه بود که باید این جداول ضمیمه متن می‌شد، اما اینگونه نبود و جداول کلی ضمیمه متن نبود.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: برای ما مهم است که میان منابع و مصارف بودجه تراز وجود داشته باشد و منابع باید روشن باشد. برای مثال درباره تایید بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی، افزایش برخی از مزایا و افزایش بودجه برخی دستگاه‌ها ابهاماتی وجود داشت و باید منابع روشن شود.

طحان نظیف تاکید کرد: در جای جای لایحه بودجه سال آینده به برنامه هفتم توسعه ارجاع شده بود در حالی که هنوز لایحه برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون نشده است.

وی ادامه داد: متناسب سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده بود که خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: واردات خودرو‌های برقی و هیبریدی هم از جمله مصوبات مجلس در لایحه بودجه سال آینده بود که تأیید شد.

وی تاکید کرد: درباره حقوق و دستمزد هم باید گفت که تایید شد و مصوبه مجلس برای افزایش ۲۰ درصدی حقوق شاغلان و بازنشستگان برخلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. همچنین افزایش وام ازدواج به ۳۰۰ و ۳۵۰ میلیون تومان تایید شد. ۳۰۰همت برای تسهیلات ازدواج، فرزند آوری و ودیعه و ساخت مسکن به تایید شورای نگهبان رسید. معافیت مالیاتی درآمد‌های کسب و کار‌های اینترنتی اشخاص حقیقی در سکو‌های داخلی تایید شد.

طحان نظیف ادامه داد: نسبت به میزان ارز تخصیص یافته به کالا‌های اساسی ابهام وجود داشت که باید تعیین تکلیف شود. مالیات بر زمین‌ها و خانه‌های با ارزش بیش از ۳۵ میلیارد تومان خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: واگذاری زمین رایگان به خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال، از سوی شورای نگهبان به تایید رسید.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی مبنی بر فرصت سه روزه شورای نگهبان به داوطلبان ردصلاحیت شده انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: این مهلت سه روزه ویژه کسانی است که در تمام مراحل قبل یعنی مرحله بررسی هیات‌های نظارت و هیات‌های اجرایی تایید شدند و فقط در مرحله بررسی‌های شورای نگهبان صلاحیتشان تایید نشده است. طبیعی است که این افراد که تعداشان نیز اندک است، باید فرصت اعتراض داشته باشند.

طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در ادامه گفت و گوی خود در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه برخی از نمایندگان معتقدند که شورای نگهبان با آن‌ها تماسی نداشته است، گفت: تمام نمایندگانی که در این دوره صلاحیتشان احراز یا تأیید نشد، موارد پرونده‌شان در جلساتی به آن‌ها گفته شد و ثبت هم شد و ما هیچ نماینده‌ای را نداریم که مواردش به او گفته نشده باشد. فقط یک مورد بود که علی‌رغم چندین‌بار تماس، خودشان گفتند که نیازی نیست که من بیایم، بنابراین هیچ ابهامی در این خصوص وجود ندارد.

منبع: فارس

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
آنچه از آرنولد نمی‌دانید! آنچه از آرنولد نمی‌دانید!
آرنولد یکی از پرافتخارترین بدنسازان جهان است که حضوری بی‌نظیر در دنیای سینما نیز داشت.
۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند ۷ دارویی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند
برخی دارو‌ها می‌توانند با ویتامین دی تداخل داشته باشند و جذب یا اثرگذاری آن را کاهش دهند، بنابراین آگاهی از این تداخلات و مشورت با پزشک ضروری است.
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
برگزیده
نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد! نتانیاهو در بیانیه‌ای کارنی نخست وزیر جدید کانادا را متهم به یهودی ستیزی کرد!
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اظهارات اخیر نخست‌وزیر کانادا درباره جنگ غزه را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم پزشکیان:ما اهل گفت‌و‌گو هستیم و از دستاورد‌های خودمان کوتاه نمی‌آییم
به گفته پزشکیان دنبال جنگ نیستیم، اما در مقابل هر تجاوزی با علم و توانی که خلق کردیم با قدرت می‌ایستیم.
حسین شریعتمداری کیهان و ۱۱ مورد در رابطه با مذاکره! حسین شریعتمداری کیهان و ۱۱ مورد در رابطه با مذاکره!
مدیرمسئول روزنامه کیهان، گفت: ممکن است این پرسش مطرح شود که وقتی رهبر معظم انقلاب نسبت به مذاکرات قبلی خوش‌بین نبودند، چرا اجازه انجام آن را دادند؟ پاسخ آن است که حضرت ایشان با صدور مجوز مذاکره و نتیجه‌ای که به دنبال داشت، تابلوی غیرقابل‌اعتماد بودن آمریکا را بلند کرده و به همگان نشان دادند. تجربه‌ای کارساز که پیش روی همگان است.
صفحه خبر بالای تصاویر