کد خبر: ۴۳۳۳۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳

اصلاحیه قانون انتخابات ریاست جمهوری تایید شد

سخنگوی شورای نگهبان گفت: طرح اصلاح مواد ۱۹ و ۲۲ قانون انتخابات ریاست جمهوری در شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و خلاف موازین شرع شناخته نشد و مراحل ابلاغ را طی خواهد کرد.
اصلاحیه قانون انتخابات ریاست جمهوری تایید شد

مخاطب۲۴- هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان، در نشست خبری که صبح امروز شنبه ۱۲ خرداد برگزار شد، طی سخنانی گفت: طرح اصلاح مواد ۱۹ و ۲۲ قانون انتخابات ریاست جمهوری در شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و خلاف موازین شرع شناخته نشد و مراحل ابلاغ را طی خواهد کرد.
وی افزود: یکی از موضوعات مورد اشاره در این طرح این است که مردم علاوه بر شناسنامه می‌توانند از طریق کارت ملی احراز هویت شوند و این مصوبه در انتخابات آتی قابل اجرا است.

طحان نظیف خاطرنشان کرد: مصوبه بعدی در ارتباط با بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور بود که چند بار بین مجلس و شورای نگهبان در رفت و برگشت بود و در نهایت یک مورد این مصوبه بود که با اصرار مجلس مواجه شد و به مجمع تشخیص رفت. در جلسه اخیر مجمع تشخیص این مصوبه نیز مورد تایید مجمع تشخیص قرار گرفت تا به ترتیب تمامی مواد بخش دوم لایحه بودجه سال آینده نیز مورد تایید قرار گیرد.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی عنوان کرد: این طرح نیز چندین بار در رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان بود و بسیاری از ایرادات آن رفع شد منتها برخی ابهامات و ایرادات آن همچنان پا برجا است که با توجه به پایان مجلس یازدهم، رفع ایرادات طرح مذکور باید توسط مجلس جدید صورت گیرد.

وی درباره مصوبه تعطیلی شنبه‌ها گفت: ما در روز‌های پایانی مجلس یازدهم مصوبات زیادی را دریافت کردیم که یکی از این مصوبه همین مصوبه تعطیلی شنبه‌ها بود که در نوبت بررسی قرار دارد و به محض نهایی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید

وی همچنین در پاسخ پرسشی درباره شرط سنی داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مبنای ما مصوبه‌ای است که در آن نسبت به سن، سابقه و مدرک چهارچوبی را مشخص کرده است؛ مبنای ما این مصوبه است. با توجه به اینکه در این مصوبه آمده و تصمیم نهایی با شورای نگهبان است، اگر اعتراضی در این زمینه داشته باشد، مورد رسیدگی قرار خواهیم داد.

طحان نظیف درباره احتمال الکترونیکی شدن انتخابات ریاست جمهوری گفت: با توجه به شرایط پیش آمده و با توجه به اینکه زمان زیادی تا برگزاری انتخابات نداریم و باید دستگاه‌ها و امکانات این نوع انتخابات آماده سازی شود، بر همین اساس تاکنون جلساتی با وزارت کشور داشتیم و این جلسات ادامه دارد و به محض رسیدن به نتیجه در این زمینه اطلاع رسانی خواهیم کرد.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره آخرین وضعیت مصوبه همسان سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما در شورای نگهبان پیش از این اعلام کردیم که با این بخش از لایحه برنامه هفتم که مرتبط با همسان سازی حقوق بازنشستگان است، ابهام و ایرادی نداریم، ولی لایحه برنامه هفتم به واسطه برخی مواد دیگر با اصرار مجلس به مجمع تشخیص ارجاع شد که باید این موارد توسط مجمع تشخیص تعیین تکلیف شود.

وی افزود: به محض تایید مصوبه لایحه برنامه هفتم در مجمع، طبعا مصوبه همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم الاجرا است.

برچسب ها: هادی طحان نظیف
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.