کد خبر: ۳۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۶

مدیرعامل شرکت مخابرات بر رفع مشکلات نیروی انسانی این شرکت تأکید کرد

مهندس مجید سلطانی در ادامه سفر به استان گیلان در دیدار صمیمی با جمعی از کارکنان مخابرات شهرستان رودبار اظهار داشت: اولویت مدیران مخابرات، رفع مشکلات و برطرف ساختن دغدغه‌های نیروی انسانی شرکت است.
مدیرعامل شرکت مخابرات بر رفع مشکلات نیروی انسانی این شرکت تأکید کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهندس مجید سلطانی در این دیدار بیان کرد: علی رغم تمام مسائل و مشکلات مالی باقی‌مانده از گذشته، در حال حاضر تمام کارکنان و مدیران باید با عزم راسخ و تلاش جهادی، شرکت مخابرات ایران را از جمیع جهات به جایگاه شایسته خود به عنوان اپراتور اصلی ارتباطات در کشور برسانند.

مدیر‌عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه جمع شدن همکاران در کنار یکدیگر مایه خیر و برکت است، تصریح کرد: داشتن روحیه یکپارچگی، همدلی و همکاری در کارکنان مخابرات منطقه گیلان بسیار ارزشمند است و از تلاش شبانه روزی تمام همکاران قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به اهمیت تبیین دیدگاه مقام معظم رهبری در رشد تولید و حمایت از مجموعه های بزرگ اقتصادی در کشور گفت: شرکت مخابرات ایران و خانواده های ایشان، سرمایه های ارزشمند شرکت هستند و حقیقتا تمامی کارکنان باید به حضور و انجام وظیفه در این شرکت معتبر و قدیمی افتخار کرده و تعلق سازمانی خود را افزایش دهند.

مهندس مجید سلطانی در این دیدار با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران از لحاظ منابع انسانی، بین تمام شرکت‌ها در جمهوری اسلامی ایران بالاترین رتبه را دارد؛ اظهار داشت: از زمان قبول مسئولیت در این شرکت و حضور در مجموعه مخابرات، در زمینه خدمت به کارکنان و مسئول بودن در قبال کارکنان شریف تلاش کردیم و هدف ما رساندن مخابرات به جایگاه واقعی و بازگرداندن شکوه و عظمت آن است.

در پایان این نشست، همکاران گیلانی، ضمن دیدار چهره به چهره و صمیمی با مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و قدردانی از حضور مدیرعامل در استان، دغدغه های مختلف های مربوط به کارکنان را به صورت حضوری با وی در میان گذاشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون
در یک تصادف شدید در محور سنقر به بیستون، دو نفر جان باختند و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود نایب رئیس مجلس: حقوق نیرو‌های شرکتی مستقیم پرداخت شود
نایب رئیس مجلس گفت حقوق نیرو‌های شرکتی باید مستقیم توسط دستگاه‌های اجرایی پرداخت شود و شرکت‌های واسطه‌ای و حجمی حذف شوند.
ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد ایران شروط سختی به آمریکا تحمیل کرد
سیاستمدار لبنانی می‌گوید جمهوری اسلامی ایران با اتکا به قدرت سیاسی و راهبردی خود در منطقه، شروط سختی به آمریکا تحمیل کرده و از موضع قدرت مذاکره می‌کند.
طوفان و سیلاب در فیلیپین و اندونزی تلفات فاجعه بار برجای گذاشت طوفان و سیلاب در فیلیپین و اندونزی تلفات فاجعه بار برجای گذاشت
طوفان «کالماگی» در فیلیپین و سیلاب‌های شدید در اندونزی تاکنون جان حداقل ۸۱ نفر را گرفته و ده‌ها نفر همچنان مفقود هستند.
آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی شد آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی شد
آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت ارائه کرده که هدف آن لغو تحریم‌ها علیه «ابو محمد جولانی»، رهبر دولت موقت سوریه است.
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد
تعطیلی دولت فدرال آمریکا وارد روز سی و ششم شد و رکورد طولانی‌ترین توقف فعالیت دولت در تاریخ این کشور را شکست؛ اختلافات بر سر یارانه‌های سلامت ادامه دارد.
پیام تبریک زیباکلام به شهردار جدید نیویورک پیام تبریک زیباکلام به شهردار جدید نیویورک
صادق زیباکلام پیروزی زهران ممدانی در انتخابات شهرداری نیویورک را تبریک گفت.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر