کد خبر: ۳۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۶

مدیرعامل شرکت مخابرات بر رفع مشکلات نیروی انسانی این شرکت تأکید کرد

مهندس مجید سلطانی در ادامه سفر به استان گیلان در دیدار صمیمی با جمعی از کارکنان مخابرات شهرستان رودبار اظهار داشت: اولویت مدیران مخابرات، رفع مشکلات و برطرف ساختن دغدغه‌های نیروی انسانی شرکت است.
مدیرعامل شرکت مخابرات بر رفع مشکلات نیروی انسانی این شرکت تأکید کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایرانمهندس مجید سلطانی در این دیدار بیان کرد: علی رغم تمام مسائل و مشکلات مالی باقی‌مانده از گذشته، در حال حاضر تمام کارکنان و مدیران باید با عزم راسخ و تلاش جهادی، شرکت مخابرات ایران را از جمیع جهات به جایگاه شایسته خود به عنوان اپراتور اصلی ارتباطات در کشور برسانند.

مدیر‌عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه جمع شدن همکاران در کنار یکدیگر مایه خیر و برکت است، تصریح کرد: داشتن روحیه یکپارچگی، همدلی و همکاری در کارکنان مخابرات منطقه گیلان بسیار ارزشمند است و از تلاش شبانه روزی تمام همکاران قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به اهمیت تبیین دیدگاه مقام معظم رهبری در رشد تولید و حمایت از مجموعه های بزرگ اقتصادی در کشور گفت: شرکت مخابرات ایران و خانواده های ایشان، سرمایه های ارزشمند شرکت هستند و حقیقتا تمامی کارکنان باید به حضور و انجام وظیفه در این شرکت معتبر و قدیمی افتخار کرده و تعلق سازمانی خود را افزایش دهند.

مهندس مجید سلطانی در این دیدار با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران از لحاظ منابع انسانی، بین تمام شرکت‌ها در جمهوری اسلامی ایران بالاترین رتبه را دارد؛ اظهار داشت: از زمان قبول مسئولیت در این شرکت و حضور در مجموعه مخابرات، در زمینه خدمت به کارکنان و مسئول بودن در قبال کارکنان شریف تلاش کردیم و هدف ما رساندن مخابرات به جایگاه واقعی و بازگرداندن شکوه و عظمت آن است.

در پایان این نشست، همکاران گیلانی، ضمن دیدار چهره به چهره و صمیمی با مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و قدردانی از حضور مدیرعامل در استان، دغدغه های مختلف های مربوط به کارکنان را به صورت حضوری با وی در میان گذاشتند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدید را اعلام کرد.
تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است
یک تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به معاملات امروز گفت فشار فروش سه‌شنبه تخلیه شده و ورود نقدینگی تازه به بازار نویدبخش آغاز مثبت بورس در روز شنبه است. وی تأکید کرد در صورت نبود رویداد سیاسی خاص، سهام بزرگ و خودرویی می‌توانند پیشتاز رشد باشند.
پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری
برند ایرانی داریا، با حمایت از پرسپولیس، پیوندی میان فناوری و شور رقابت ایجاد کرده و به عنوان حامی اصلی این تیم در رقابت‌های این فصل خواهد بود.
تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون تصادف مرگبار در محور سنقر-بیستون
در یک تصادف شدید در محور سنقر به بیستون، دو نفر جان باختند و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر