کد خبر: ۳۴۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۴

شرط بزرگ عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل

عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل شرط گذاشت.
شرط بزرگ عربستان برای عادی سازی روابط با اسرائیل

مخاطب 24-وزارت خارجه عربستان سعودی مدعی شد که تشکیل کشور فلسطین و خروج نظامیان صهیونیست از نوار غزه شرط عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل است.
وزارت خارجه عربستان سعودی بامداد امروز چهارشنبه اعلام کرد که دولت آمریکا را از موضع ثابت خود درباره برقراری روابط دیپلماتیک بین ریاض و تل‌آویو قرار داده است و آن اینکه تا زمانی که دولت فلسطین در مرز‌های ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی به رسمیت شناخته نشود و حمله به غزه متوقف نشود، روابط دیپلماتیک با اسرائیلی نخواهد بود.
وزارت خارجه عربستان سعودی که این روز‌ها ناظران معتقدند بیش از پیش به عادی سازی و سازش با صهیونیست‌ها نزدیک شده، مدعی شد که توقف حمله به غزه و خروج همه نظامیان صهیونیست از این منطقه شرط برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم اشغالگر است. ریاض همچنین خواستار تسریع در به رسمیت شناختن کشور فلسطین شده است.

از سوی دیگر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا بعد از سفر به عربستان سعودی اعلام کرد که عربستان سعودی علاقه‌مند به عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل است، اما خواهان یک مسیر «روشن» به سمت کشور فلسطین است.
اخیرا روزنامه‌های صهیونیستی فاش کردند که قرار است عربستان سعودی، متولی تشکیل دولت فلسطینی بدون حضور تشکیلات خودگردان و گروه‌های فلسطینی و نیز متولی بازسازی نوار غزه بعد از جنگ خواهد شد و دولت مذکور تحت قیمومیت صهیونیست‌ها خواهد بود. با این حال برخی در جدیت ریاض در گفته‌هایش تشکیک دارند.

منبع:تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
صفحه خبر بالای تصاویر