کد خبر: ۳۴۵۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸

دلیل لغو اردوی استقلال چه بود؟

جواد نکونام در حالی تصمیم به لغو اردوی آماده‌سازی استقلال در امارات گرفت که فهرست ۴۷ نفره‌ای را در اختیار باشگاه قرار داده بود تا در این سفر حضور داشته باشند، اما با تصمیمی عجولانه موجب شد این اردو لغو شود.
دلیل لغو اردوی استقلال چه بود؟

مخاطب24:در حالی که قرار بود تیم فوتبال استقلال فردا (سه‌شنبه) برای برگزاری اردوی تدارکاتی راهی امارات شود، کانال رسمی این باشگاه خبر از لغو اردو داد.

ماجرای لغو اردو به تصمیم جواد نکونام بر می‌گردد. سرمربی استقلال که به نظر می‌رسید اختلافات با علی خطیر را کنار گذاشته، بیست و چهار ساعت پیش از سفر به آن سوی آب‌های خلیج فارس اعلام کرد حاضر به برپایی اردو نیست و ترجیح می‌دهد تمرینات تیمش را در تهران دنبال کند. جواد نکونام با لغو این اردو این پیغام را به مدیران تیمش داد که از عملکرد آنها در تعطیلات زمستانی ناراضی است.

به طور حتم جواد نکونام که سال‌ها در لالیگا و بالاترین سطح فوتبال دنیا بازی کرده بهتر از هر فرد دیگری می‌داند، جذب بازیکن در نیم فصل با شرایط سختی همراه است و تیم‌ها راضی نیستند به راحتی ستاره‌های خود را در اختیار تیم‌های دیگر قرار دهند.

البته چند هفته پیش نیز نکونام چنین تصمیمی را گرفته بود. در روزهایی که آبی‌پوشان با یک شرکت خارجی به توافق رسیده بودند که به مدت ۱۰ روز در یکی از بهترین ورزشگاه‌های اماراتی به تمرین پرداخته و سه بازی دوستانه برگزار کنند، وی اعلام کرد حاضر نیست تیمش را به اردوی خارجی ببرد.

این اردو قرار بود در شرایطی برگزار شود که باشگاه استقلال یک ریال هم بابت آن هزینه‌ای پرداخت نمی‌کرد، اما نکونام اعلام کرد بهتر است استقلال پول این اردو را صرف خرید بازیکن کند.

پس از این اتفاق نظر سرمربی استقلال تغییر کرد و او تصمیم گرفت برای حضوری پر قدرت در نیم فصل دوم لیگ برتر و رقابت با تیم‌های مدعی تیمش را به اردوی تدارکاتی ببرد.

باشگاه استقلال برای اجابت خواسته سرمربی تدارک اردوی تدارکاتی در امارات را فراهم کرد. جواد نکونام فهرست ۴۷ نفره‌ای را در اختیار باشگاه قرار داد که در این اردو حاضر باشند. در فهرست استقلال ۲۲ بازیکن، ۱۰ کادر فنی و عوامل پزشکی و ... حضور داشتند.

بلیت‌های هواپیما از سوی باشگاه استقلال خریداری، هتل رزرو و عقد قرارداد برای برگزاری تمرین در ورزشگاهی مجهز با امکانات مناسب در نزدیکی استادیوم الاهلی امارات صورت گرفته و قرار بود هر روز دو دستگاه اتوبوس و یک خودروی سواری در خدمت آبی‌ها باشد اما جواد نکونام در فاصله ۲۴ ساعت مانده به سفر در تصمیمی عجیب اردو را لغو کرد تا هم تیمش بهترین فرصت را برای انجام تمرینات آماده‌سازی از دست بدهد و هم هزینه میلیاردی به عنوان خسارت لغو اردو به باشگاه استقلال تحمیل شود.

در روزهایی که پرسپولیس برای انتخاب سرمربی جدید و شکست سنگین مقابل شباب الاهلی در بازی دوستانه با انتقادات زیادی مواجه شده، نکونام و استقلال این فرصت را داشتند به دور از حاشیه در فضایی آرام تمرینات خود را برای ادامه نتایج خوب در لیگ برتر انجام دهند اما به طور حتم با تصمیم جنجالی جواد نکونام، استقلال وارد چالش تازه‌ای خواهد شد که تبعات منفی فراوانی برای این تیم در ادامه فصل به همراه خواهد داشت.

استقلال در ادامه فصل روزهای حساس و پر فشاری را پیش‌رو خواهد داشت و آنچه از تصمیم نکونام مشخص شده، این است که رابطه او و علی خطیر وارد فاز تازه‌ای خواهد شد اما ای کاش سرمربی جوان استقلال که محبوبیت فراوانی روی سکوهای آبی پیدا کرده، بداند این تصمیمات احساسی و هیجانی که شاید با مشورت برخی از نزدیکان او بوده، باعث خواهد شد استقلال متضرر شود. او بهتر از هر فرد دیگری می‌داند استقلال و سکوها، همیشه شرایط یکسان و ثابتی نخواهند داشت و هواداران در پایان فصل انتظار موفقیت را از او دارند.

برچسب ها: استقلال تهران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
ورود تیم امید ایران به دبی ورود تیم امید ایران به دبی
تیم امید فوتبال ایران با هدف آماده‌سازی برای رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا، وارد دبی شد تا اردویی چندروزه را زیر نظر کادر فنی برگزار کند. این اردو فرصتی کلیدی برای هماهنگی بیشتر بازیکنان و ارزیابی تاکتیکی پیش از آغاز رقابت‌های حساس قاره‌ای خواهد بود.
محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی محرومیت فوری سرژ اوریه؛ ممنوعیت کامل از حضور در تمرینات تا اطلاع ثانوی
سرژ اوریه، مدافع سرشناس فوتبال، با تصمیم فوری کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران، تا اطلاع ثانوی از حضور در تمامی فعالیت‌های فوتبالی، حتی تمرینات باشگاهی، محروم شد.
پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد پرسپولیس با تمام قوا در مسیر نبرد با سپاهان؛ استارت تمرینات آغاز شد
پرسپولیس پس از یک روز استراحت، با جدیت تمرینات خود را برای دیدار حساس مقابل سپاهان آغاز کرد. شاگردان وحید هاشمیان در دو نوبت تمرینی، ابتدا در سالن بدنسازی و سپس در زمین چمن مجموعه آزادی، خود را برای یکی از مهم‌ترین تقابل‌های فصل آماده کردند؛ دیداری که می‌تواند سرنوشت صدرجدول را تحت تأثیر قرار دهد
صفحه خبر بالای تصاویر