کد خبر: ۳۴۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۴

افشاگری درباره حقوق یورگن کلوپ در لیورپول

یورگن کلوپ پیش از این به تیم ملی آلمان لینک شده بود، اما دستمزد سرمربی فعلی لیورپول می‌تواند بر انتقال بعدی او تأثیر بگذارد.
افشاگری درباره حقوق یورگن کلوپ در لیورپول

مخاطب24:یورگن کلوپ روز جمعه با اعلام این که قصد دارد پس از ۹ سال هدایت لیورپول، در پایان فصل جاری این باشگاه را ترک کند، دنیای فوتبال را شوکه کرد. کلوپ کمبود انرژی و خستگی را دلیل اصلی جدایی خود از آنفیلد عنوان کرد. مطلقا کسی انتظار چنین چیزی را نداشت و هیچ شایعه‌ای مبنی بر خروج احتمالی او شنیده نمی‌شد و یک سال پیش بود که کلوپ تمدید قراردادش را امضا کرده بود. اما مربیگری تیمی مانند لیورپول فشارهای بیش از حدی دارد که هرکسی نمی‌تواند درکش کند.

کلوپ در کنفرانس مطبوعاتی خود پیش از دیدار لیورپول مقابل نوریچ در جام حذفی انگلیس گفت: «نمی‌دانم در آینده چه اتفاقی بیافتد، اما هیچ باشگاه و هیچ تیم ملی برای یک سال آینده، و هیچ باشگاه انگلیسی دیگری تا ابد.»

طبیعتا سالهاست که کلوپ با تیم ملی آلمان مرتبط بوده است اما با توجه به دستمزدی که او در لیورپول دریافت می‌کند، تامین این ارقام برای اتحادیه فوتبال آلمان سخت خواهد بود. رالف اووه شافرت از فدراسیون فوتبال آلمان در مصاحبه اخیر خود گفت: «فدراسیون فوتبال آلمان به هیچ وجه نمی‌تواند به یورگن کلوپ چنین مبالغی را پرداخت کند، او سالانه ۲۴ میلیون یورو ثابت (۲۶ میلیون دلار / ۲۱ میلیون پوند) به علاوه ۲۶ میلیون یورو (۲۸ میلیون دلار / ۲۲ میلیون پوند) درآمد تضمینی تبلیغاتی دریافت می‌کند، یعنی مجموعا ۵۰ میلیون یورو (۵۴ میلیون دلار / ۴۳ میلیون پوند).» شافرت ادامه داد: «مربی ملی بعدی دیگر چیزی را که هانسی فلیک به دست آورد را نخواهد گرفت زیرا فدراسیون آلمان دیگر توان پرداخت آن را ندارد. به سختی می‌توان مربی بوندسلیگایی را پیدا کرد که کمتر از یک میلیون درآمد داشته باشد. همه چیز آنقدر دیوانه‌کننده شده که کاهش آن تقریبا غیرممکن است.»

یولیان ناگلزمن در ماه سپتامبر به این سمت منصوب شد و دستمزدش کمتر شده است. البته کلوپ می‌تواند دستمزد خود را کاهش دهد تا بتواند هدایت تیم ملی آلمان را در دست بگیرد، به خصوص که پول برای این مربی ۵۶ ساله مهم نیست. همانطور که وبسایت لیورپول نوشت: مطمئناً کلوپ مردی نیست که در این مرحله از زندگی خود به پول نیاز داشته باشد، بنابراین می‌توان تصور کرد که اگر آلمان در مقطعی تماس بگیرد، او برای هدایت کشورش دستمزد خود را کاهش می‌دهد. با این حال، همه اینها به نظر می‌رسد در ادامه مسیر اتفاق بیافتد، احتمالا پس از یک دوره دیگر با یک باشگاه در بوندسلیگا، لالیگا یا سری آ.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر