کد خبر: ۳۴۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
طبق اعلام مرکز آمار:

افزایش ۲.۶ درصدی شاخص قیمت مصرف کننده و گرانی ۹۴ درصدی گوشت!

طبق گزارش جدید مرکز آمار، نرخ تورم در ماه گذشته به ٤٣.٦ درصد رسید، اما شاخص قیمت مصرف کننده با رشد ۲.۶ درصدی نسبت به ماه گذشته به ۲۲۲.۷ رسید.
افزایش ۲.۶ درصدی شاخص قیمت مصرف کننده و گرانی ۹۴ درصدی گوشت!

مخاطب24:مرکز آمار اعلام کرد: شاخص قیمت مصرف کننده خانوارها طی ماه گذشته به ۲۲۲.۷ رسیده که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل، ٢.٦ و ٣٨.٥ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ٤٣.٦ درصد افزایش یافت.

بر اساس این گزارش، تورم نقطه به نقطه خانوارها با کاهش ۱.۷ درصدی نسبت به ماه گذشته به ٣٨.٥ درصد رسید. یعنی خانوارها به طور میانگین، ٣٨.٥ درصد بیشتر از دی سال قبل برای خرید یک مجموعه کالاها و خدمات یکسان هزینه کردند.

تورم ماهانه خانوارها برابر ٢.٦ درصد و تورم ماهانه برای گروه‌های عمده خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات، ٢.٤ درصد و برای گروه عمده کالاهای غیرخوراکی و خدمات، ٢.٧ درصد بود.

در این میان تورم گوشت قرمز و سفید و ماهی ۹۴ ، ۹۱ و ۶۲ درصد، خوراکی‌های تازه ۶۳ درصد و خدمات حمل‌ و نقل عمومی ۵۷ درصد جهش کرده است.

نرخ تورم سالانه برای خانوارها نیز به ٤٣.٦ درصد رسیده که نسبت به ماه گذشته، ٠.٨ واحد درصد کاهش یافت.

برچسب ها: تورم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟ قیمت آپارتمان‌های کوچک و نقلی در پایتخت چقدر است؟
«قیمت پیشنهادی» فروش آپارتمان‌های کوچک متراژ و سالخورده زیر ۶۰ متر در پایتخت ۱۶ درصد کمتر از میانگین قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های میان متراژ است.
سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد سود بازرگانی واردات خودرو اعلام شد
طبق تصویب‌نامهٔ هیئت وزیران سود بازرگانی خودرو‌های وارداتی (بنزینی، برقی و هیبریدی) در سامانهٔ جامع تجارت تا پایان ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد.
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
وزارت جهاد کشاورزی از توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی برای تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر