کد خبر: ۵۹۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴

مرکز آمار: نرخ تورم اسفندماه ۱۴۰۳ به بیش از ۳۷ درصد رسید

مرکز آمار ایران در گزارشی آمار تورم ماه اسفندماه را اعلام کرد که این آمار نشان می‌دهد جهشی قابل ملاحظه نسبت به ماه‌های پاییز داشته‌ایم و نرخ تورم سالانه این ماه را نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۳۷.۱ درصد اعلام کرد
مرکز آمار: نرخ تورم اسفندماه ۱۴۰۳ به بیش از ۳۷ درصد رسید

مخاطب۲۴- در اسفند ماه ۱۴۰۳، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور، ۳۷.۱ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۷.۱ درصد بیشتر از اسفند ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند.

مرکز آمار ایران در گزارشی آمار تورم ماه اسفندماه را اعلام کرد که این آمار نشان می‌دهد جهشی قابل ملاحظه نسبت به ماه‌های پاییز داشته‌ایم و نرخ تورم سالانه این ماه را نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۳۷.۱ درصد اعلام کرد.

در اسفند ماه ۱۴۰۳، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور، ۳۷.۱ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۷.۱ درصد بیشتر از اسفند ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند.

طبق این گزارش در اسفند ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت مصرف کننده خانوار‌های کشور به عدد ۳۱۵.۷ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ۳.۳ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۳۷.۱ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۳۲.۵ درصد افزایش داشته است.

از سوی دیگر در اسفند ماه ۱۴۰۳، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور، ۳۷.۱ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۷.۱ درصد بیشتر از اسفند ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌اند. تورم نقطه به نقطه اسفند ماه ۱۴۰۳ در مقایسه با ماه قبل، ۱.۸ واحد درصد افزایش داشته است.

در اسفند ماه ۱۴۰۳، تورم ماهانه خانوار‌های کشور برابر ۳.۳ درصد بوده است. تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات»، ۴.۹ درصد و برای گروه عمده «کالا‌های غیرخوراکی و خدمات»، ۲.۵ درصد بوده است.

همچنین در اسفند ماه ۱۴۰۳ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۳۲.۵ درصد رسیده که نسبت به همین آمار در ماه قبل، ۰.۵ واحد درصد افزایش یافته است.

برچسب ها: تورم
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر