کد خبر: ۳۴۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸

خدمت به نماز و نمازگزار؛ بزرگترین افتخار برای مدیران انقلابی است

احمد اسفندیاری گفت: خدمت به نماز و نمازگزار افتخار است و هر فرد مسلمان و هر مدیر انقلابی باید آن را وظیفه و مسئولیت خود بداند.
خدمت به نماز و نمازگزار؛ بزرگترین افتخار برای مدیران انقلابی است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛  احمد اسفندیاری در این نشست که با حضور معاونان و جمعی از مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی و با مشارکت و حضور ویدئوکنفرانسی مدیران‌کل و مدیران درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها و اعضای شورای اقامه نماز واحدهای استانی این سازمان برگزار شد، با عرض تسلیت شهادت امام هادی (ع) و آرزوی قبولی عبادات و طاعات مؤمنان در ماه رجب و همچنین تشکر از اعضای شوراهای اقامه نماز ستاد مرکزی و واحدهای استانی سازمان گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی برای ترویج امور معنوی و دینی ارزش فراوانی قائل است و برنامه‌های مختلفی را در این زمینه و برای ارتقای فرهنگی و ترویج فرهنگ قرآن و نماز در سازمان در حال پیگیری دارد.

وی با اشاره به معرفی سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان دستگاه برتر در سی‌امین اجلاس سراسری نماز که هفته گذشته در زنجان برگزار شد، افزود: این افتخار در سایه توجه به ادای این تکلیف الهی در مراکز تابعه این سازمان در ستاد و استان‌ها بدست آمده است. از میان 90 دستگاه اجرایی در کل کشور 8 دستگاه برگزیده شدند که سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان یک سازمان اجتماعی خدمت‌رسان در این حوزه به عنوان سازمان برگزیده در امر ترویج فرهنگ نماز و فراهم آوردن بسترهای اقامه نماز در واحدهای تابعه معرفی شد.
براساس این گزارش، اسفندیاری افزود: در آیات قرآن کریم چهار عمل نام برده شده است که بندگان خدا با اتکا به آنها عاقبت‌بخیر می‌شوند و این چهار عمل اقامه نماز، پرداخت زکات، امر به معروف و نهی از منکر معرفی شده است و این موضوع اهمیت برپایی نماز را نشان می‌دهد. خدا را شاکریم که در این دوره از مدیریت سازمان تأمین‌اجتماعی در دولت سیزدهم تلاش کردیم یک الگوی مدیریتی انقلابی و جهادی را معرفی کنیم و این سازمان توانسته است در عین حال که به مأموریت‌ها و وظایف تعیین شده خود می‌پردازد؛ از بحث‌های ارزشی و تکالیف دینی خود غافل نبوده است.
وی همچنین گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی به حمدالله در این دوره در همه حوزه‌های مأموریتی ازجمله در پرداخت بموقع مستمری بازنشستگان بدون استقراض از بانک موفق و در توسعه و عمق بخشی خدمات درمانی دستاوردهای ارزشمندی داشته و در کنار آن به موضوعات فرهنگی، دینی و ارزشی هم توجه ویژه‌ای صورت گرفته است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: در ارزیابی سال 1401 ستاد اقامه نماز کشور از واحدهای سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور، مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و گلستان و اداره‌کل تأمین‌اجتماعی استان خراسان جنوبی، عالی‌ترین امتیاز را کسب کردند.
در ادامه این نشست، مدیران کل و درمان تأمین‌اجتماعی استان‌هایی که در موضوع اقامه نماز بالاترین امتیاز را کسب کرده‌اند به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه پرداختند.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر