کد خبر: ۳۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱

بازدید نماینده مقام معظم رهبری از بیمارستان تأمین‌اجتماعی پیامبر اعظم (ص) و عیادت از مجروحان حادثه تروریستی کرمان

حجت‌الاسلام والمسلمین سید رمضان موسوی مقدم نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران که به‌عنوان نماینده اعزامی از سوی مقام معظم رهبری و برای دیدار با خانواده‌های شهدای این حادثه به استان کرمان سفر کرده است.
بازدید نماینده مقام معظم رهبری از بیمارستان تأمین‌اجتماعی پیامبر اعظم (ص) و عیادت از مجروحان حادثه تروریستی کرمان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛  حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی که با همراهی حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه شهر کرمان در این بیمارستان حاضر شده بود، سلام و دعای خیر مقام معظم رهبری را به حادثه‌دیدگان این جنایت تروریستی ابلاغ کرد.


براساس این گزارش، از لحظات ابتدایی این حادثه تروریستی، کلیه امکانات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در استان کرمان برای پذیرش و درمان مصدومان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان در آماده‌باش کامل بودند و 97 نفر از مجروحان حادثه در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند.


به‌دنبال حادثه تروریستی کرمان و کشتار کور زائران مزار مطهر سپهبد شهید سردار قاسم سلیمانی، سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن اعلام آماده‌باش به تمامی مراکز درمانی خود در شهر کرمان، با صدور بیانیه‌ای این اقدام تروریستی را محکوم کرد

. همچنین با تأکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر آمادگی کامل مراکز درمانی زیرمجموعه و خدمت‌رسانی مؤثر به مصدومان این حادثه تروریستی، در همان ساعات نخستین پس از واقعه، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی طی دستوری اعلام کرد کلیه خدمات درمانی مجروحان این حادثه تروریستی در مراکز درمان سازمان تأمین‌اجتماعی، به‌صورت رایگان انجام می‌شود.


در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان که توسط عوامل گروه تروریستی داعش انجام شد، خانم زهرا برهان‌نژاد، از همکاران سازمان تأمین‌اجتماعی نیز به شهادت رسید. خانم برهان‌نژاد مسئول حراست بیمارستان تأمین‌اجتماعی امام علی (ع) زرند بود که در مسیر زیارت مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و در بمب‌گذاری تروریستی؛ به همراه تعدادی دیگر از هموطنان به شهادت رسید.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان انتقال آب کارون تهدیدی برای کشاورزی خوزستان
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز هشدار داد: انتقال آب از سرشاخه‌های کارون، سهم آب کشاورزی خوزستان را کاهش و مشکلات اجتماعی ایجاد می‌کند.
هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند هارپ و دزدیدن ابر‌ها در بارش و زلزله نقشی ندارند
پدر علم هواشناسی ایران شایعات درباره نقش هارپ و «ابر دزدی» در بارش و زلزله را رد کرد و بر محدودیت‌های علمی بارورسازی ابر‌ها تأکید نمود.
ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان را در کاخ سفید به گرمی میزبانی کرد.
استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده
مردم حتی با فیلترینگ، همچنان درصد بالایی از تلگرام و دیگر پلتفرم‌های فیلترشده را برای ارتباط و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند.
اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین
آمار رسمی وزارت بهداشت و پژوهش‌های ملی درباره سقط جنین اختلاف فاحش دارد؛ شش ماه اول سال ۳۶ هزار مورد ثبت شد، پژوهش ملی ۷۰۰ هزار تخمین زده است.
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد دادگاه‌های علنی از این پس به‌صورت برخط و روزانه از طریق کانال‌های رسمی برای عموم قابل مشاهده خواهند بود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر