کد خبر: ۳۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱

بازدید نماینده مقام معظم رهبری از بیمارستان تأمین‌اجتماعی پیامبر اعظم (ص) و عیادت از مجروحان حادثه تروریستی کرمان

حجت‌الاسلام والمسلمین سید رمضان موسوی مقدم نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران که به‌عنوان نماینده اعزامی از سوی مقام معظم رهبری و برای دیدار با خانواده‌های شهدای این حادثه به استان کرمان سفر کرده است.
بازدید نماینده مقام معظم رهبری از بیمارستان تأمین‌اجتماعی پیامبر اعظم (ص) و عیادت از مجروحان حادثه تروریستی کرمان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛  حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی که با همراهی حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه شهر کرمان در این بیمارستان حاضر شده بود، سلام و دعای خیر مقام معظم رهبری را به حادثه‌دیدگان این جنایت تروریستی ابلاغ کرد.


براساس این گزارش، از لحظات ابتدایی این حادثه تروریستی، کلیه امکانات درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در استان کرمان برای پذیرش و درمان مصدومان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان در آماده‌باش کامل بودند و 97 نفر از مجروحان حادثه در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند.


به‌دنبال حادثه تروریستی کرمان و کشتار کور زائران مزار مطهر سپهبد شهید سردار قاسم سلیمانی، سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن اعلام آماده‌باش به تمامی مراکز درمانی خود در شهر کرمان، با صدور بیانیه‌ای این اقدام تروریستی را محکوم کرد

. همچنین با تأکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبنی بر آمادگی کامل مراکز درمانی زیرمجموعه و خدمت‌رسانی مؤثر به مصدومان این حادثه تروریستی، در همان ساعات نخستین پس از واقعه، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی طی دستوری اعلام کرد کلیه خدمات درمانی مجروحان این حادثه تروریستی در مراکز درمان سازمان تأمین‌اجتماعی، به‌صورت رایگان انجام می‌شود.


در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان که توسط عوامل گروه تروریستی داعش انجام شد، خانم زهرا برهان‌نژاد، از همکاران سازمان تأمین‌اجتماعی نیز به شهادت رسید. خانم برهان‌نژاد مسئول حراست بیمارستان تأمین‌اجتماعی امام علی (ع) زرند بود که در مسیر زیارت مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و در بمب‌گذاری تروریستی؛ به همراه تعدادی دیگر از هموطنان به شهادت رسید.

 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی
هلن رشیدپور به واسطه منتشر کردن عکس او توسط پدرش در شبکه های اجتماعی معروف شده است و این روز ها همه دنبال بیوگرافی او هستند.
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر