کد خبر: ۳۴۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱

پیش بینی بورس شنبه ۱۱ دی

تحلیلگران بورس پیش بینی می‌کند خریداران در روز شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ با خوش بینی معاملات هفته دوم دی را پیگیری می‌کنند.
پیش بینی بورس شنبه ۱۱ دی

تحلیلگران بورس پیش بینی می‌کند خریداران در روز شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ با خوش بینی معاملات هفته دوم دی را پیگیری می‌کنند. معاملات بازار سهام در روز شنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۰، اگرچه با اطمینان و بهبود موقعیت خریداران مواجه است، اما همچنان وضعیت بازار سهام شکننده ارزیابی می‌شود.

پیش بینی بورس شنبه ۱۱ دی
مخاطب ۲۴- شاخص‌های عملکردی بازار سهام در روز چهارشنبه نشان می‌دهد خریداران امیدوارند، اما این امیدواری همچنان شکننده است، چرا که حقیقی‌ها در ورود به بازار سهام همچنان مُرددند.

حساسیت کانال ۱.۴ میلیون شاخص بورس 

بازار از شنبه ممکن است سیگنال‌های ارسال شده از وین را مثبت ارزیابی کند، اما بازار سهام دوباره می‌تواند تغییر مسیر دهد.

شاخص کل بورس فعلا در نقطه چسبیده به کانال ۱.۴ میلیون واحد قرار دارد و به نظر می‌رسد این وضعیت در روز شنبه در سه سناریوی محتمل دنبال شود؛ شاخص بورس در صورت امیدواری مثبت بورس بازان می‌تواند در کانال ۱.۴ میلیون واحد به حرکت خود ادامه دهد. البته در صورت اعمال تردید و ابهام بر بازار، شاخص به جای اینکه به کانال ۱.۴ میلیون واحد هدایت شود، مسیر بازگشتی را در کانال ۱.۳ میلیون واحد دنبال کند. با این وصف زورآزمایی میان عرضه و تقاضا احتمال دارد نوسانات شاخص را محدود کند.

تازه‌ترین نظرسنجی هم نشان می‌دهد سمت تقاضا امیدواری بیشتری برای پیش روی و پیگیری برای مسیر صعودی شاخص دارد، اما سمت عرضه در روز شنبه به دلیل ضعف‌های سمت تقاضا می‌تواند بازار را با چالش مواجه کند. تردید درباره ورودی حقیقی‌ها به بازار سهام پاشنه آشیل بورس و فرابورس است؛ بنابراین به نظر می‌رسد بورس روز شنبه با زورآزمایی متفاوت عرضه و تقاضا روبه رو باشد.

تحلیلگران و فعالان بورس از امیدواری خریداران بورس و فرابورس خبر می‌دهند، از نظر آنان، موقعیت خرید سهم و وزن بیشتری در معادلات روز شنبه خواهد داشت، هر چند که فروشندگان هم می‌توانند دوباره مانع اوج گیری خریداران باشند، چون تردید‌ها در بازار سهام باقی است. با تمام این اوصاف، تا قبل از روز دوشنبه بازار خوش بین خواهند ماند، اما اینکه شاخص در کدام مسیر دنبال شود، بستگی به رفتار معامله گران دارد.

منبع: اقتصاد نیوز

برچسب ها: بازار سهام بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر