کد خبر: ۳۴۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰

تعطیلی نانوایی‌ها و ورود اتاق اصناف ایران به موضوع

دبیرکل اتاق اصناف ایران گفت: در شهر‌های بزرگ، هر نانوایی لواشی نیاز دارد که به طور روزانه ۱۰ کیسه آرد را نان کند، در غیر این صورت، کسب و کار او توجیه اقتصادی ندارد.
تعطیلی نانوایی‌ها و ورود اتاق اصناف ایران به موضوع

مخاطب 24- محمود بنانژاد دبیرکل اتاق اصناف ایران در خصوص سامانه نانینو بیان کرد: نانوایان ابهامات و مشکلاتی با سامانه نانینو دارند که از سوی اتاق اصناف ایران، برای رفع این موارد اقدام کرده‌ایم.

وی بیان کرد: اگرچه با هوشمندسازی و در نهایت توزیع عادلانه آرد موافق هستیم، اما نانوایان که قشر زحمتکش جامعه هستند مشکلات زیادی با سامانه نانینو پیدا کرده‌اند و برای رفع آن‌ها و کارایی بهتر باید از نظرات ذی‌نفعان استفاده کرد.

مشاور وزیر اقتصاد تاکید کرد: دولت هیچ دستورکاری در موضوع آرد و نان و آزادسازی قیمت آن ندارد؛ نه سهیمه‌بندی نان و نه آزادسازی نان؛ این‌ها جزو مفروضات طرح هوشمندسازی آرد و نان نیست.

او افزود: با اجرای طرح هوشمندسازی توزیع آرد، انتظار داریم که نان با کیفیت و با قیمت مناسب به دست مردم برسد و همچنین نانوایان نیز به عنوان یک واحد صنفی بتوانند از این شغل، امرار معاش کنند و هزینه‌های زندگی خود را تامین کنند.

دبیرکل اتاق اصناف ایران اظهار کرد: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که در شهر‌های بزرگ، هر نانوایی لواشی نیاز دارد که به طور روزانه ۱۰ کیسه آرد را نان کند در غیر این صورت، کسب و کار او توجیه اقتصادی ندارد؛ بنابراین باید نحوه توزیع آرد به نحوی باشد که نانوایی‌ها تعطیل نشوند و نان با کیفیت به دست مردم برسد.


بیشتر بخوانید


بنانژاد تاکید کرد: نیاز امروز در زمینه تهیه و توزیع آرد و نان، این است که عملکرد سامانه نانینو شفاف شود. به طور مثال نانوا می‌خواهد بداند که آیا محدودیتی در عرضه نان دارد و یا خیر و اگر قرار است طی عملکردی، مشوق‌هایی داشته باشد، یا تنبیهاتی برای او در نظر گرفته شود، شرایط آن چیست، منظور از فروش نامتعارف نان، دقیقا چیست.

دبیر کل اتاق اصناف ایران بیان کرد: از وزارت اقتصاد و دارایی و متولیان سامانه نانینو دعوت خواهیم کرد که در نشستی با اتحادیه‌های نانوایان به این ابهامات پاسخ داده و حقوق مصرف کننده و نانوایان پایمال نشود.

 

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها: اتاق اصناف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر