کد خبر: ۳۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸

نظر جالب فغانی درباره اعتراض شدید کی‌روش

داور برجسته و بین‌المللی فوتبال ایران گفت: VAR برای رسیدن حق به حق دار است و در خیلی از مسابقات جام عرب بازبینی صحنه‌ها به وسیله VAR اتفاق افتاد.
نظر جالب فغانی درباره اعتراض شدید کی‌روش

داور برجسته و بین‌المللی فوتبال ایران گفت: VAR برای رسیدن حق به حق دار است و در خیلی از مسابقات جام عرب بازبینی صحنه‌ها به وسیله VAR اتفاق افتاد. علیرضا فغانی در رابطه با قضاوت در اولین دوره مسابقات جام عرب ۲۰۲۱ (FIFA Arab Cup)، اظهار کرد: مسابقات کشور‌های عربی هر ساله برگزار می‌شد و از حساسیت بسیار بالایی برای کشور‌های شرکت کننده برخوردار بود و کشور‌هایی نظیر یمن و بحرین که از نظر فوتبالی در سطح بالایی قرار ندارند و نمی‌توانند عملکردی نظیر تیم‌های تراز اول در مسابقات جام ملت‌های آسیا یا مقدماتی جام جهانی داشته باشند، شرکت در این مسابقات برای آن‌ها حتی از مسابقات معتبر جهانی نیز، حساس‌تر است.

نظر جالب فغانی درباره اعتراض شدید کی‌روش
مخاطب ۲۴- فغانی در رابطه با مسائل پیش آمده در جام عرب ۲۰۲۱ که در قضاوت دیدار تیم‌های مصر و تونس به وجود آمد، تصریح کرد: حواشی خاصی نبود و VAR برای رسیدن حق به حق دار است و در خیلی از مسابقات جام عرب بازبینی صحنه‌ها به وسیله VAR اتفاق افتاد.

وی افزود: در دیدار مرحله نیمه نهایی نیز صحنه‌ای رخ داد که منجر به بازبینی صحنه شد؛ در ابتدا از نظر بنده به عنوان تصمیم گیر صحنه پنالتی بود، اما کمک داور ویدیویی این شانس را به من داد که صحنه را مورد بازبینی قرار دهم و پس از دیدن صحنه متوجه شدم این برخورد برای گرفتن پنالتی کفایت نمی‌کند و تصمیم خود را تغییر دادم.

این داور برجسته فوتبال ایران با اشاره به اینکه اعتراضات و هوچی‌گری‌ها در سطح بالای مسابقات نیز وجود دارد، بیان کرد: قوانین و جرایم به عنوان مسائل انضباطی در طول و بعد از مسابقه مدنظر قرار گرفت و خوشبختانه مشکل خاصی نبود و از نظر بدنی و داوری مسابقات خوبی را پشت سر گذاشتیم.

منبع: فرارو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر