کد خبر: ۲۸۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴

VAR این فصل به ایران نمی‌آید

با اعلام رسمی یکی از اعضای کمیته داوران تجهیزات کمک داور وید ئویی در فصل جاری وارد ایران نمی شود. پیش تر قرار بود از نیم فصل دوم بازی ها با VAR برگزار شود.
VAR این فصل به ایران نمی‌آید

با اعلام رسمی یکی از اعضای کمیته داوران تجهیزات کمک داور ویدئویی در فصل جاری وارد ایران نمی‌شود. پیش‌تر قرار بود از نیم فصل دوم بازی‌ها با VAR برگزار شود.

VAR این فصل به ایران نمی‌آید
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از خبرآنلاین؛ اسماعیل صفیری که به تازگی به عضویت کمیته داوران در آمده است در این باره می‌گوید: فدراسیون فوتبال تلاش‌هایی در این زمینه انجام داده و مذاکرات خوبی داشته‌اند و مذاکرات خوبی هم با فیفا انجام شده تا داوران ما آموزش‌های لازم را در زمینه VAR ببینند، اما با توجه به سختی‌ها و محدودیت‌هایی که وجود دارد بعید است که در این فصل لیگ برتر بتوانیم از VAR استفاده کنیم.
 
او در خصوص موضوعی که مطرح شده مبنی بر اینکه داوران ایرانی به دلیل نبود VAR  در ایران از لیست قضاوت‌های بین المللی خط خواهند خورد، این چنین توضیح داد: داوران ما حذف نمی‌شوند، اما در مسابقات مرحله سوم جام جهانی که VAR در آن‌ها استفاده می‌شود فیفا و AFC از داورانی استفاده می‌کنند که لیسانس VAR را  از فیفا و AFC گرفته باشند. البته از بین داوران ما علیرضا فغانی این گواهی و لیسانس را دارد.
 
نکته جالب اینکه در پی حواشی به وجود آمده پیرامون ورود VAR به ایران جلسات کارگروه این تکنولوژی در فدراسیون فوتبال متوقف شده است. چندی پیش برخی از داوران در نامه‌ای به رییس جمهوز خواستار وارد کردن این تکنولوژی به استادیوم‌های ایران شده بودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر