کد خبر: ۳۳۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
شهردار تهران:

پرونده زباله‌گردی بسته می‌شود

شهردار تهران گفت: با اجرای کامل طرح تحولی در موضوع جمع‌آوری زباله و کنار گذاشته شدن دست‌های نادرست، پرونده زباله‌گردی در پایتخت بسته خواهد شد.
پرونده زباله‌گردی بسته می‌شود

مخاطب 24- نودمین رویداد شنبه امید و افتخار این هفته با آغاز عملیات اجرایی نظام تحول امور رفت و روب، نظافت و مدیریت پسماند شهر تهران و بهره‌برداری از کارخانه سه هزار و ۳۰۰ تُنی بازیافت و استحصال شن و ماسه از پسماند ساختمانی اختصاص داشت.

علیرضا زاکانی روز شنبه در این مراسم با گرامیداشت شهدای مزار حاج قاسم سلیمانی در کرمان، اظهار کرد: برخی موضوعات بطور مستقیم با مجموعه مدیریت شهری ارتباط دارد که یکی از آن‌ها نگاه تحولی در زمینه جمع آوری پسماند است.

او افزود: در شهر تهران نوع قرارداد‌ها و پیمان‌ها در زمینه جمع آوری پسماند معیوب بود که از این نقص سو استفاده می‌شد و بار شهر به زمین می‌ماند.

شهردار تهران با بیان اینکه کار جدی در این زمینه انجام نشده است، ادامه داد: ماموریت جدید تحول در دستور کار خدمات شهری و پسماند قرار گرفت و بطور طبیعی انتظارات زیاد بود.

زاکانی با بیان اینکه انتقال محمدی مدیرعامل فعلی پسماند که شهردار منطقه ۶ بود بدلیل ایجاد تحول در موضوع پسماند صورت گرفت، گفت: با پیمان‌های زیادی مواجه بودیم و هیچ نظام یکپارچه‌ای وجود نداشت و در موضوع انتقال و جمع آوری پسماند مشکلاتی داشتیم و شبکه‌های متعددی شکل گرفته بود.

شهردار تهران با بیان اینکه امروز ۱۴ پیمانکار متولی جمع آوری پسماند‌تر و خشک و همچنین برف روبی و رفت و روب شده‌اند، اضافه کرد: خود پیمانکاران موظف شدند تجهیزات را تامین کنند که اکنون ۲۰۰ دستگاه مکانیزه وارد ناوگان رفت و روب و جمع آوری شده است.

به گفته او، در مسیر موجود اتفاقی که باید بیافتد انجام و بستر‌ها فراهم شده و از این ماه و از ابتدای ماه آینده (بهمن) کار‌ها به پایان خواهد رسید و عملیات اجرایی محقق می‌شود.


بیشتر بخوانید


زاکانی با بیان اینکه وجود پیمانکاران و متولیان متعدد ظلم بزرگی به تهران بود، گفت: روزانه هفت میلیون تن زباله در تهران تولید می‌شود که با قبول مسئولیت پیمانکاران، دیگر شاهد دست‌های نادرست در موضوع زباله گردی نخواهیم بود و با همکاری دستگاه‌ها مراکز خرید زباله برچیده و موضوع زباله گردی بسته خواهد شد.

او درخصوص راه اندازی کارخانه زباله سوز ۶ هزار تنی و استحصال برق از زباله نیز گفت: در سفر به کشور چین در این خصوص تفاهم نامه‌ای بسته شد و مسیر راه اندازی این دستگاه در حال پیگیری است.

زاکانی افزود: این کارخانه پسماندسوز می‌تواند روزانه تا ۲ هزار و ۴۵۰ مگاوات برق ناشی از سوزاندن زباله‌های تهران تولید کند که این توان تولیدی در داخل کشور و البته برای صادرات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شهردار تهران در خصوص پسماند‌های ساختمانی نیز یادآور شد: هم اکنون حدود ۱۰ هزار از ۳۰ هزار تن نخاله‌های ساختمانی استحصال می‌شود که با راه اندازی این کارخانه در منطقه چهار در فاز اول سه هزار و ۳۰۰ تُن و در ادامه تا هشت هزار تُن پسماند ساختمانی را استحصال می‌کند.

او با بیان اینکه تغییر چهره شهر در حوزه زیباسازی در راه است، تاکید کرد:با اقدامات در دست اجرا، قطعا چهره شهر تغییر خواهد کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در حاشیه این مراسم، گفت: شهروندان از وضعیت رفت و روب و جمع آوری زباله گلایه دارند.

مهدی چمران افزود: خوشبختانه اقدامات وسیعی در حال انجام است و شرایط نیز کمی سخت است، اما از همکاران در شهرداری تهران انتظار داریم چهره شهر را تمیز کند.

او افزود: یک موضوع مهم در حوزه سرازیری شیرآبه‌های زباله بر روی زمین، است، تاکید کرد: باید با اقدامات لازم زمین خدا را پاک نگه داریم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: پسماند
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند! از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند!
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از رویای خود برای گرفتن جایزه صلح نوبل پرده برداشت و این‌بار مدعی شد که مانع به وجود آمدن ۵ جنگ بین کشور‌های مختلف شده، اما جایزه صلح نوبل به افراد دیگری داده شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
قطع درختان در منطقه ۱۱ تهران قطع درختان در منطقه ۱۱ تهران
پیرو انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر قطع درختان زنده، کهنه و قدیمی در منطقه ۱۱ تهران شهرداری این منطقه اطلاعیه‌ای صادر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر