کد خبر: ۳۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۸

سوء تفاهم‌ها رفع و رجب‌زاده ماندنی شد

کمتر از ۲۴ ساعت پس از استعفای رجب زاده، مالک باشگاه ورزشی قشقایی اعلام کرد که سوءتفاهم‌ها رفع و رجب‌زاده به عنوان سرمربی تیم فوتبال قشقایی ماندنی شده است.

کمتر از ۲۴ ساعت پس از استعفای رجب زاده، مالک باشگاه ورزشی قشقایی اعلام کرد که سوءتفاهم‌ها رفع و رجب‌زاده به عنوان سرمربی تیم فوتبال قشقایی ماندنی شده است.

سوء تفاهم‌ها رفع و رجب‌زاده ماندنی شد

مخاطب ۲۴: روح الله نجف پور یکشنبه ۵ دی به خبرنگاران گفت: به هواداران اطمینان می‌دهم باشگاهی که در طول ده سال با دست خالی در برابر تیم‌هایی از پول دولت و مردم استفاده می‌کنند، جنگیده است، باز هم با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد؛ بنابراین برای حفظ جایگاه فعلی در لیگ، محتاج دعای خیر هوادارانمان هستیم. مسیر این باشگاه سالیان سال ادامه خواهد داشت.

نجف پور افزود: روز شنبه می‌دانستیم با تیمی مسابقه داریم که پول بی حساب و کتاب در اختیار دارد، خیلی راحت هزینه کرده و بازیکنان گران قیمت‌ی خرد، ما نگران این بودیم که شاید مانند گذشته در مقابل این تیم از محل داوری هم ضربه بخوریم و مراتب نگرانی خود را هم به برخی دست اندرکاران اعلام کردیم.

وی با بیان اینکه داور چند اشتباه تاثیرگذار داشت که منجر به هدر رفتن امتیازات قشقایی و واریز سه امتیاز به حساب مس کرمان شد، گفت: من از عمدی یا سهوی بودن این اشتباهات اطلاع ندارم و نمی‌خواهم درباره آن قضاوت کنم، اما وقتی ناظر محترم داوری اشتباهات این داور را اعلام کند و ما هم از این قضیه به نوعی مطلع شویم، بنابراین بر ما واجب است که از حق هوادارانمان دفاع کنیم و طی یک بیانیه رسمی این اعتراض را اعلام خواهیم کرد. ما در چهار بازی از داوری متضرر شده ایم و وقتی نگاه می‌کنیم که این رقبا چه تیم‌هایی بوده اند، متوجه می‌شویم همه از تیم‌های ثروتمند فوتبال کشور هستند و این باعث شک بیشتر ما شده که می‌تواند منجر به ارسال شکواییه به فدراسیون فوتبال و در صورت تداوم این اتفاقات، حتی ممکن است در خصوص ادامه حضور در مسابقات، تصمیم جدی بگیریم.

مالک قشقایی در خصوص استعفای سرمربی این تیم نیز گفت: آقای رجب زاده از تصمیمات داوری و همچنین برخی مسائل غیرفنی گلایه‌مند بود. قبل از بازی عده‌ای فشار‌هایی روی سرمربی خوب ما ایجاد کرده بودند که من فکر می‌کنم این‌ها دوستان ما نیستند. هواداران ما در این چندسال هوشیار شده اند، فهمیده بودند و حالا فهمیده‌تر شده و متوجه‌اند که قشقایی همانطور که نزدیک به پنج میلیون هوادار در کشور دارد،   کسانی هم هستند که از موفقیت این تیم خرسند نیستند. این دوستان بعضا شاید در شهر خود ما هم باشند. اما امروز (یکشنبه) در جلسه حضوری با آقای رجب‌زاده برخی سو تفاهم‌ها برطرف شد. البته این که من الان بیایم و اظهار کنم که تیمم هیچ مشکلی ندارد، حرفی کاملا غیر واقعی است. تیم قشقایی مشکل مالی دارد و در این سال‌ها مورد حمایت مسئولان استانی قرار نگرفته و اگر هم حمایتی شده، قطره چکانی بوده و این نوع کمک‌ها حتی تاثیرگذاری منفی دارد.

نجف‌پور ادامه داد: نزدیک ۳۰۰ تیم در لیگ‌های مختلف کشوری حضور دارند، اما فقط سه چهار باشگاه داریم که مشکل مالی ندارند و می‌توانیم بگوییم بدون مشکل کار می‌کنند. این مسائل خیلی طبیعی و عادیست. چیز‌هایی هم که در خصوص مشکلات ابتدایی (اشاره به صحبت‌های یک روز قبل رجب زاده که گفته بود من باید مسائل خورد و خوراک بچه‌ها را پوشش دهم) بیان شده بود، باید بگویم این مسائل هم در همه باشگاه‌ها وجود دارد. ما هم با توجه به بضاعتمان بازیکنانی را آورده ایم که همگی شایسته هستند، اما در تیم‌های قبلی نتوانسته اند شایستگی خود را نشان دهند و به حقشان برسند.

او خاطرنشان کرد: باشگاه قشقایی به این عزیزان بها می‌دهد و در دیده و مطرح شدن آن‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند؛ بنابراین از این جهت خیالمان راحت است که بازیکنان ما تحت تاثیر حواشی قرار نمی‌گیرند. تیم ما امسال قدرتمند است و طبیعی‌ست که یک سری افراد با این تیم مشکل داشته و برایش ایجاد حاشیه کنند. من همه ارکان باشگاه، بازیکنان و هواداران را به هوشیاری علیه کسانی که می‌خواهند در روند تیم ما خللی ایجاد کنند، دعوت می‌کنم.

منبع: ایسنا

برچسب ها: فوتبال
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.