کد خبر: ۳۳۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷
اشتیاقی: نرخ تورم ۱۵ درصد دیگر بالا می‌رود؟

سیگنال خطرناک بودجه ۱۴۰۳ به اقتصاد ایران

یک عضو اتاق بازرگانی تهران نسبت به آثار تورمی بودجه سال آینده هشدار داد.
سیگنال خطرناک بودجه ۱۴۰۳ به اقتصاد ایران

مخاطب 24- سعید اشتیاقی در یادداشتی نوشت: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ قرار است علاوه بر دریافت مالیات از فعالان اقتصادی حوزه کسب‌وکار و شاغلان، یک درصد نیز بر مالیات بر ارزش افزوده اضافه شود، نرخ مالیات بر ارزش افزوده‌ای که در سال جاری ۹ درصد بوده و برای سال آینده این رقم، ۱۰ درصد در نظر گرفته شده است.
او افزود: افزایش مالیاتی که هرچند دولت مدعی است فشار چندانی بر مردم به دلیل شناسایی فراریان مالیاتی، مودیان جدید و اضافه شدن آن‌ها به فهرست مالیات‌پردازان وارد نمی‌کند، اما معلوم نیست که این اهداف چگونه محقق شود.

عضو اتاق بازرگانی تهرانی تصریح کرد: اگرچه ممکن است افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده خیلی به چشم نیاید، اما در مجموع می‌تواند رقم قابل توجهی به درآمدزایی دولت اضافه کند، زیرا هر تراکنشی که در پی خرید یک کالای یک‌هزار تومانی تا خرید‌های میلیاردی انجام شود، سهم یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده بدون کمترین زحمت نصیب دولت می‌شود.


بیشتر بخوانید


اشتیاقی متذکر شد: بنابر اعلام برخی نمایندگان مجلس، افزایش یک درصدی مالیات ارزش افزوده بالغ‌بر ۷۰ هزار میلیارد تومان پول را طی یک‌سال از جیب مردم به کیسه دولت می‌ریزد.

او خاطرنشان کرد: اجرای این اقدام بدون در نظر گرفتن اثرات تورمی آن خطرناک است؛ حال آنکه چنین افزایشی زمینه رشد تورم ۱۵ درصدی در سال ۱۴۰۳ را رقم می‌زند.

 

منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: لایحه بودجه 1403
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر