کد خبر: ۳۲۲۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
دولت: هیچگونه کسری بودجه نخواهیم داشت؛

مجلس: خوش‌بینانه ۴۰۰ همت کسری بودجه خواهیم داشت

برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی و داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس پرداخت.
مجلس: خوش‌بینانه ۴۰۰ همت کسری بودجه خواهیم داشت

مخاطب 24- برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر سیما با حضور حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی و داود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس پرداخت.
بخشی از گفت‌وگوی دو طرف در این برنامه به شرح زیر است:

حاجی‌بابایی: ببینید، من یک نکته را عرض کنم، چون آقای دکتر فرمودند آقایان دنبال این هستند که گران کنند، من از مجلس دارم دفاع می‌کنم، وگرنه اینجوری جسارت نمی‌کنم. سؤال این است، ما الان خوش‌بینانه، چون دیگر پیش آمد می‌گویم، خوش‌بینانه حدود ۴۰۰ همت سال آینده بودجه ما کسری دارد، اگر هم خواستید ریال به ریال من حساب می‌کنم.

منظور: آقای دکتر ما که هزینه تعریف نکرده‌ایم که شما الان کسری درمی‌آورید، ما درآمد تعریف کرده‌ایم، هزینه‌ها را در سقف درآمد می‌دهیم و قطعاً کسری را کنترل می‌کنیم.

حاجی‌بابایی:، چون امروز رئیس محترم مجلس هم فرمودند ناترازی انرژی و الان به تفصیل شما در ناترازی انرژی یعنی گران کردن، ما طرفدار مردم هستیم، ما می‌خواهیم ارزان شود. سؤال من این است، ما ۴۰۰ همت کسری داریم، این‌ها غصه ما است.


بیشتر بخوانید


منظور: کسری نداریم. این ادعای شما است.

حاجی‌بابایی: ادعای من نیست.

منظور: ما درآمد‌ها را به شما داده ایم، مصارف را هم در حد درآمد‌ها می‌دهیم، هیچگونه کسری هم نخواهیم داشت.

حاجی‌بابایی: عرض می‌کنم، تبصره ۱۴، امسال ۶۵۰ تا است، هشت ساله ۱۲۵ تا کسری دارد، هشت ماهه ۸۲۵ تا کسری دارد، دیگر گزارش رسمی وزیر اقتصاد است.

منظور: بخش بزرگی از درآمدهایش هنوز تحقق پیدا نکرده است، ما الان ۹۱ همت فقط از صنایع شیمیایی و فولادی طلبکار هستیم.

حاجی‌بابایی: سال گذشته هم همینطور بوده است.

منظور: نخیر اینطوری نیست.

حاجی‌بابایی: سال گذشته هم همین بوده است. من می‌خواهم عرض کنم، شما هم خوب دقت کنید، ۱۲۵ تا کسری دارد، پیش بینی ما این است که حدود ۲۰۰ تا کسری دارد.

منظور: اگر باشد که ما الان نباید اجرا می‌کردیم، ما الان چه جوری اجرا کردیم؟

حاجی‌بابایی: یک نمونه بگویم، شما ۱۶۰ همت گندم را پول اش را از کجا آورده اید و داده اید، به ما بگویید. ما ۵۲ پیش بینی کرده بودیم، بیشتر هم نبود، صد تای آن از کجا بود؟

منظور: شما منابع و مصارف را درست ندیده بودید، ما را گرفتار کردید، شما در بودجه کلاً ۵۸ تا برای گندم دیده بودید، فرموده بودید.

حاجی‌بابایی: خودتان دیده بودید ما دست نزدیم.

منظور: بالاخره آنکه شما مصوب کردید و به ما دادید این بوده است دیگر.

حاجی‌بابایی: باور کنید اگر ما یک ریال گندم را تغییر دادیم.

 

منبع: انتخاب

برچسب ها: لایحه بودجه 1403
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر