کد خبر: ۳۳۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹

لغو ویزای چند کشور برای ایرانی‌ها

عزت‌الله ضرغامی گفت: به دنبال لغو یکطرفه روادید ایران برای اتباع ۳۳ کشور، روادید تعدادی از این کشور‌ها نیز به‌زودی برای شهروندان ایرانی لغو خواهد شد.
لغو ویزای چند کشور برای ایرانی‌ها

مخاطب 24- هیأت وزیران ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ روادید جهانگردی ایران را یکطرفه برای اتباع ۳۳ کشور لغو کرد. بر این اساس، شهروندان کشور‌های عربستان، قطر، امارات، بحرین، کویت، لبنان، روسیه، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، تونس، تانزانیا، موریتانی، زیمبابوه، موریس، سیشل، ژاپن، اندونزی، مالزی، سنگاپور، ویتنام، کامبوج و برونئی، برزیل، مکزیک، پرو، ونزوئلا، کوبا، کرواسی، صربستان، بوسنی و هرزگوین، بلاروس و هندوستان، هر ۶ ماه یک‌بار به مدت ۱۵ روز می‌توانند در ایران سفر کنند. این اقدام، اما این پرسش را به دنبال داشت که آیا این امکان فقط برای اتباع آن کشور‌ها فراهم شده است و آیا شهروندان ایرانی امکان سفر بدون ویزا به این کشور‌ها را نیز خواهند داشت و چه تلاش و اقدامی برای تحقق سفر بدون ویزا به تعداد بیشتری از کشورها، درحالی‌که این شاخص در ارتقاء جایگاه پاسپورت ایران می‌تواند اثرگذار باشد، صورت می‌گیرد؟

عزت‌الله ضرغامی ـ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ در این‌باره اظهار کرد: درحال‌حاضر که با برخی کشور‌ها لغو دوطرفه روادید هستیم. از میان آن ۳۳ کشوری که اخیرا یکطرفه با آن‌ها لغو روادید کرده‌ایم، قرار است روادید تعدادی از آن‌ها برای شهروندان ایرانی لغو شود. این اتفاق با بعضی از آن کشور‌ها دوسویه بوده، که در فاصله کوتاهی انجام شده است.


بیشتر بخوانید


او افزود: وزارت خارجه در این‌باره اقدامات خوبی انجام داده است و در همین فاصله کوتاه، که ما با ۳۳ کشور یکطرفه لغو روادید کرده‌ایم، چند کشور هم هستند که دوطرفه لغو روادید کرده‌اند. اسامی این چند کشور به‌زودی اعلام خواهد شد؛ باید پروتکل وزارت خارجه در این‌باره نهایی شود.

ضرغامی تاکید کرد: ما برای تقویت گردشگری کاری به روابط خاص دیپلماتیک نداریم، ما می‌خواهیم در‌ها را باز کنیم، حساسیت‌ها را برطرف کنیم و بگوییم هر که می‌خواهد وارد ایران شود، آماده‌ایم تا از او پذیرایی کنیم و این خیلی برای ایران‌هراسی و علیه تبلیغات اقدام مهمی است. حرکت ما متعهدانه بر مبنای معرفی ایران با هدف گردشگری است.

 

منبع: فردای اقتصاد

برچسب ها: روادید
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر