کد خبر: ۳۳۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹

برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در سراسر کشور

مراسم بزرگداشت ۹ دی ۱۴۰۲ امروز (شنبه) با حضور قشر‌های مختلف مردم در شهر تهران و سراسر کشور برگزار شد. چهاردهمین سال برپایی نهم دی با نام «حماسه ۹ دی، بازخوانی فتنه‌های جدید آمریکایی – صهیونیستی» نامگذاری شده است.
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در سراسر کشور

مخاطب 24- در تهران روی پلاکارد‌هایی که شرکت کنندگان در دست داشتند، نوشته شده بود: «حماسه۹ دی روز بصیرت میثاق با ولایت»، «نتیجه بصیرت میثاق با ولایت»، «حمایت از ولایت رمز نجات ملت»، «مطیع امر رهبریم»، «۹ دی حماسه وطن پرستان»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسراییل»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر فتنه گر»، «ما ملت امام حسینیم»، «ما تا آخر ایستاده‌ایم»، و ...، سرود «ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماده باش، بهر نبردی بی‌امان آماده باش آماده باش» به همراه برخی دیگر از شعار‌های انقلابی از بلندگو‌های میدان امام حسین ـ علیه السلام ـ پخش شد. شرکت کنندگان در مراسم ۹ دی پرچم جمهوری اسلامی ایران به همراه پرچم حزب الله لبنان و فلسطین را در دست داشتند.

قطعنامه پایانی مراسم سراسری یوم الله نهم دی ۱۴۰۲ هم در این مراسم قرائت و در آن تاکید شد: ما ملت مجاهد و مقاوم ایران اسلامی سیاست سرزمین سوخته، کوچ اجباری و غیر قابل سکونت‌سازی نوار غزه را که به نحوی هدفمند و با توحش قصابان غاصب و همراهیِ نظام بی‌اخلاق ماکیاولیستِ جهانی و خطابه‌های دروغینِ حقوق بشر و ذوب شده در حیوانیت اسرائیل در حال اجراست را، فتنه‌ای آمریکایی صهیونیستی می‌دانیم و اعلام می‌کنیم نمایشِ گستاخانه‌یِ این حجم از بی‌رحمی، غیر قابل تحمل است و خواستار اعلام آتش‌بس فوری و توقف جنایت و کودک‌کشی در فلسطین هستیم و هشدار می‌دهیم پیشروی بحران در منطقه غرب آسیا برای تمام جهان خطرناک است و سودای ضمیمه کردن کم‌هزینه‌یِ اراضی سرزمین‌های فلسطین به رژیم صهیونیستی، تجاوز ارضی آشکار و آزمایشی خطرناک و خیال خامی بیش نیست و این اشتباه محاسباتی نه تنها مردم را متقاعد به تسلیم نخواهد کرد بلکه عزم، پایداری و روحیه مقاومت را در آنان تقویت می‌نماید.

قطعنامه پایانی مراسم سراسری نهم دی ۱۴۰۲

متن قطعنامه پایانی مراسم سراسری نهم دی ۱۴۰۲ به این شرح است: «بِسمِ اللهِ الرَّحمَنِ الرَّحِیم. حماسه ماندگار یوم‌الله ۹ دی، درخشش، تداوم و استمرار انقلاب و پاسداشتِ همت، بصیرت و اراده بزرگ یک ملت در انهدام توطئه‌های ریشه‌دار و روز دفاع از ارزش‌های انقلاب و نظام اسلامی و تجلیِ پیوندِ ناگسستنیِ امت و امام است. اینک در چهاردهمین سالگرد این حماسه ماندگار با حمد و سپاس پروردگار منّان و با بانگ رسا و دشمن‌شکنِ «الله اکبر -خامنه‌ای رهبر» اعلام می‌داریم:

۹ دی ماه، پاسداشت آزمون‌های بزرگ یک ملّت، یادآور درخشش تاریخی و عنصر معجزه‌گر ایمان دینیِ حاکم بر دل‌های مردم و نمایشِ عزم و اراده و بصیرت مثال‌زدنیِ این ملت و نقطه‌یِ کانونی بسیج یکپارچه‌یِ توده‌های عظیم مردم در سراسر کشور بود؛ لذا ما ملت فهیم و آگاه ایران اسلامی، راز ماندگاریِ این انقلاب و تحقق آرمان‌های الهی را، اتکای به ایمان مردم و اراده‌ی الهی دانسته و با آگاهی از فتنه‌های ترکیبی و پیچیده دشمن، پیروزی در میدان عمل و جبهه‌ی مبارزه را، در گرو بصیرت و پیوند ناگسستنی امت با ولایت می‌دانیم و تاکید می‌کنیم تا پای جان بر سر فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی و آرمان‌ها و ارزش‌های والای انقلاب اسلامی خواهیم ایستاد.

ما ملت مجاهد و مقاوم ایران اسلامی سیاست سرزمین سوخته، کوچ اجباری و غیر قابل سکونت‌سازی نوار غزه را که به نحوی هدفمند و با توحش قصابان غاصب و همراهیِ نظام بی‌اخلاق ماکیاولیستِ جهانی و خطابه‌های دروغینِ حقوق بشر و ذوب شده در حیوانیت اسرائیل در حال اجراست را، فتنه‌ای آمریکایی صهیونیستی می‌دانیم و اعلام می‌کنیم نمایشِ گستاخانه‌یِ این حجم از بی‌رحمی، غیر قابل تحمل است و خواستار اعلام آتش‌بس فوری و توقف جنایت و کودک‌کشی در فلسطین هستیم و هشدار می‌دهیم پیشروی بحران در منطقه غرب آسیا برای تمام جهان خطرناک است و سودای ضمیمه کردن کم‌هزینه‌یِ اراضی سرزمین‌های فلسطین به رژیم صهیونیستی، تجاوز ارضی آشکار و آزمایشی خطرناک و خیال خامی بیش نیست و این اشتباه محاسباتی نه تنها مردم را متقاعد به تسلیم نخواهد کرد، بلکه عزم، پایداری و روحیه مقاومت را در آنان تقویت می‌نماید.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، آزمون و صحنه دیگری از درخشش بصیرت و هشیاری ملت بزرگ ایران است. بی‌تردید مشارکت قوی و پرشور، زمینه‌سازِ تحول و عامل اصلی گره‌گشایی مشکلات، تأمین نیاز‌ها و پشتوانه محکمی برای گام‌های رو به جلو و تصمیم‌گیری نظام در عرصه‌های مهم کشور و در نگاه راهبردی امامین انقلاب انتخابات «فریضه تعطیل‌ناپذیر» و «قداستی خدشه‌ناپذیر» است. ما شرکت کنندگان در این اجتماع بزرگ مردمی از تمامی کارگزاران و حکمرانان امور می‌خواهیم بستر مشارکت قشر‌ها و سلایق مختلف در صحنه انتخابات و اسباب و ملزومات نهادی، حقوقی، سیاسی، رسانه‌ای و انگیزشی این امر را مهیا ساخته و هر گونه کنش و واکنشی که منجر به تردید افکنی و تضعیف پایه‌های اعتماد و علایق عمومی به مشارکت در انتخابات می‌شوند را بالاترین گناه و سیئه سیاسی و خیانت به جامعه و انقلاب می‌دانیم و از همه گروه‌ها و سلایق گوناگون سیاسی میخواهیم با رقابتی سالم و در چهارچوب قوانین کشور زمینه ساز حضور و مشارکت باشکوه مردم باشند.


برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در سراسر کشور


نقض صریح تمامیت ارضی، قوانین و عرف بین‌المللی، تجاوز آشکار و اقدام تروریستی و از سرِ استیصالِ رژیم دیوسیرت صهیونیستی به حومه دمشق و به شهادت رساندن سردار سرافراز اسلام «سید رضی موسوی»، یار دیرینِ شهید قدس حاج قاسم سلیمانی، از باسابقه‌ترین مستشار‌های نظامی ایران در سوریه که در مقابله با تکفیری‌ها و تامین امنیت ایران، منطقه و شامات و نیز حمایت از ملت و مقاومت و آرمان فلسطین سرآمد بود، حاکی از دکترینِ جنایتکارانه‌ی رژیم متجاوز و آپارتاید در منطقه و جهان است. بی‌تردید خون شهیدان بن‌بست تاریخ معاصر را خواهد شکست و سرنوشتی جز نابودی برای دشمنان انسانیت متصور نیست؛ ما ضمن محکومیت شدید این جنایت خواهان انتقام قاطع از رژیم جعلی صهیونیستی بوده و می‌خواهیم تا عاملان این حمله وحشیانه به شدت مجازات شوند.

در پایان از حضور گسترده مردم کشورمان در حماسه ماندگار ۹دی تشکر نموده توفیق همگان را از خداوند متعال مسالت می‌نماییم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی. شنبه ۹ دی ماه سال ۱۴۰۲. مصادف با ۱۶ جمادی‌الثانی ۱۴۴۵ و ۳۰ دسامبر ۲۰۲۳.»

 

منبع: تابناک

برچسب ها: حماسه 9 دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود
مصطفی کواکبیان با تمجید از صداقت رئیس جمهور، تحقق وفاق ملی، تعامل با احزاب، حل پایدار مسائل خارجی و رفع فیلترینگ را راه بازسازی اعتماد عمومی دانست.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو
در حالی که استقلال خود را برای آغاز فصل جدید لیگ برتر آماده می‌کند، غیبت ریکاردو ساپینتو روی نیمکت این تیم همچنان ادامه دارد. محرومیت چهارماهه‌ای که از فصل گذشته باقی مانده، سرمربی پرتغالی را از حضور در کنار شاگردانش محروم کرده و آبی‌ها باید در نخستین بازی فصل مقابل تراکتور، بدون فرمانده وارد میدان شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر