کد خبر: ۳۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵

رمزارز‌ها باعث ریزش بورس می‌شوند؟

در جلسه مشترک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و رئیس سازمان بورس کشور اوضاع بازار سرمایه بررسی شد.
رمزارز‌ها باعث ریزش بورس می‌شوند؟

در جلسه مشترک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و رئیس سازمان بورس کشور اوضاع بازار سرمایه بررسی شد. جلسه مشترک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و رئیس سازمان بورس کشور با هدف آموزش سواد مالی جامعه و اقدامات پیشگیرانه برای کاهش آسیب‌های این حوزه در محل معاونت اجتماعی برگزار شد.

رمزارز‌ها باعث ریزش بورس می‌شوند؟
مخاطب ۲۴- اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به اهمیت آرامش بازار و مردم جامعه نسبت به مسائل اقتصادی گفت: باید سازمان بورس و معاونت اجتماعی در تعاملات مشترک، نسبت به مسائل دارای اولویت تلاش کنند تا این همکاری دارای خروجی مثبت باشد.

تهدید رمزارز‌ها برای بورس 

عشقی گفت: یکی دیگر از راه‌های کاهش التهاب بازار این است که در بخش نظارتی و مقرراتی اصلاحات انجام شود و زیرساخت‌های فنی سازمان ارتقا یابد.

رییس سازمان بورس درباره تهدیدات بازار سرمایه اظهار کرد: یکی از تهدیدات اساسی که هنوز برای آن اقدامی نشده است، رمزارز‌ها هستند که بدون رهگیری از طریق بانک‌ها جابجا می‌شوند.

اوضاع کنونی بازار سرمایه از زبان عشقی 

مجید عشقی رییس سازمان بورس نیز در این دیدار درباره اوضاع کنونی بازار سرمایه گفت: در حال حاضر وضعیت مناسبی را شاهدیم و شرکت‌ها در حال سود هستند. تنها مشکلی که وجود دارد عدم اعتماد است، چرا که در مواقعی تصمیماتی گرفته شده، ولی دستگاه‌ها به آن پایبند نبودند و همین موضوع باعث کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: تصمیمات دستگاه‌ها به طور مستقیم بر بازار سرمایه اثر می‌گذارد. اگر دولت به شرکت‌ها هزینه‌های جدید تحمیل نکند و اصلاحات هزینه‌ها به صورت تدریجی صورت پذیرد، شاهد التهاب در بازار نخواهیم بود.

لزوم ارتقای سواد مالی سهامداران بورس 

وی ادامه داد: در شرایط فعلی کشور که دارای مشکلات اقتصادی هستیم و مردم تحت فشارند، دشمن به غلط احساس می‌کند می‌تواند از این فرصت استفاده کند و به کشور آسیب بزند. ما در این شرایط باید راه‌های پیشگیرانه را در دستور کار قرار دهیم.

او افزود: وظیفه اخلاقی و قانونی معاونت اجتماعی و پیشگیری، تامین آرامش کسانی است که در بازار سرمایه وارد شده‌اند. یکی از اقدامات موثر در این حوزه، ارتقای آگاهی‌های عمومی جامعه نسبت به مسائل حقوقی بازار سرمایه و ارتقای سواد مالی آنهاست.

جهانگیر در ادامه گفت: سازمان بورس و معاونت اجتماعی می‌توانند محتوای آموزشی را در اختیار رسانه قرار دهند و رسانه نیز با ظرفیتی که در اختیار دارد نسبت به ارتقای سواد مالی و حقوقی جامعه اقدام کند.

او بیان کرد: ثروتمندانی که وارد کار‌های سرمایه‌گذاری می‌شوند می‌توانند با پرداخت هزینه و گرفتن مشاوره‌های اقتصادی از متخصصین این حوزه اقدام به سرمایه‌گذاری کنند، ولی کسانی که به لحاظ مالی قدرت گرفتن مشاوره را ندارند، با نا آگاهی وارد سرمایه‌گذاری می‌شوند و اندک سرمایه‌شان را هم ممکن است از دست بدهند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ضمن اشاره به هماهنگی آرمانی و موثری که سران سه قوه با یکدیگر دارند گفت: این هماهنگی باید از سطح مقام عالی به سطوح کارشناسی برسد و تمام کارشناسان قوا با یکدیگر تعامل کنند. در این صورت شاهد چند صدایی نخواهیم بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۴
0
0
comments icon پالایش یکم را درست نکنید کسی نمیاد بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری درمان هورمونی یائسگی، افزایش اثربخشی دارو‌های لاغری
به‌نظر می‌رسد که درمان هورمونی یائسگی، اثربخشی داروی تیرزپاتید (Zepbound) را افزایش می‌دهد. زنان با ترکیب این دو درمان، وزن بیشتری کم کردند و تعداد بیشتری از آنها توانستند حداقل ۲۰٪ از وزن بدن خود را کاهش دهند. این یافته‌ها، نتایج پیشین درباره‌ی داروی سماگلوتید (Wegovy) را نیز تأیید می‌کنند.
طارمی به خواست خود از اینتر می رود طارمی به خواست خود از اینتر می رود
مهاجم ایرانی اینتر با جدایی‌اش از این تیم در این تابستان جاری موافقت کرده است.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
پاریس بالاخره باخت! پاریس بالاخره باخت!
بالاخره فصل طولانی فوتبال به اتمام رسید و جام جهانی باشگاه‌ها، قهرمان خودش را شناخت و پی اس جی برابر چلسی زانو زد.
بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون درگذشت
یعقوب صباحی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و تلویزیون، ظهر امروز درگذشت.
«سوپرمن» صدرنشین شد «سوپرمن» صدرنشین شد
فیلم ماجراجویانه و ابرقهرمانی «سوپرمن» با فروش جهانی ۲۱۷ میلیون دلار، صدرنشین گیشه سینمای آمریکا و جهان شد، اما چینی‌ها چندان روی خوشی به ابرقهرمان آمریکایی نشان ندادند.
دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ دیدار رئیس جمهور و شهردار تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور به همراه دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران ظهر دوشنبه با حضور در یکی از هتل‌های شهر تهران با جمعی از خانواده‌های آسیب دیده از جنگ ۱۲ روزه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
برگزیده
پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور پیشنهاد جنجالی آمریکا برای زنگزور
میدل ایست آی نوشت: آمریکا در اقدامی کم‌سابقه، پیشنهاد داده که مسیر مورد مناقشه میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان را تحت کنترل خود بگیرد؛ طرحی که از سوی ایروان رد شده و به‌زعم بسیاری، تلاشی برای دور زدن حاکمیت ملی کشورهاست.
طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم طرفدار دیپلماسی و مخالف جنگیم
رئیس جمهور نوشت: معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
تایید اختلال مسیریاب‌ها تایید اختلال مسیریاب‌ها
مدیر کل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات گفت: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم، اما ما هم مجری قانون هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر