کد خبر: ۳۳۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
مصر دست به کار شد؛

اولین اردوگاه آوارگان در داخل غزه ساخته می‌شود

هلال احمر مصر در نوار غزه احداث اولین اردوگاه آوارگان برای اسکان بیش از ۷۰۰۰ آواره فلسطینی را آغاز کرد.
اولین اردوگاه آوارگان در داخل غزه ساخته می‌شود

مخاطب 24- هلال احمر مصر چهارشنبه با دستور عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور احداث اردوگاه آوارگان فلسطینی در غرب خان یونس در جنوب نوار غزه را برای کاهش شدت بحرانی که ساکنان نوار غزه در سایه ادامه تجاوز اسرائیل با آن مواجه هستند، آغاز کرد.


نخست وزیر پیشین اسرائیل گفت که از همان لحظه‌ای که نتانیاهو اعلام کرد که هدف اصلی جنگ از بین بردن حماس است احتمال محقق شدن این هدف بسیار پایین بود.

به نقل از وبگاه العربی الجدید، این اقدام مصر به دلیل نزدیک شدن آوارگان فلسطینی به مرز‌های مصر و فلسطین بین نوار غزه و سینا و در سایه فشار شدید ارتش اسرائیل بر شهروندان در تمام استان‌های نوار غزه برای رفتن به شهر مرزی رفح صورت می‌گیرد.

اواخر نوامبر نیز گزارش‌هایی درباره تحرکات مصر برای احداث یک اردوگاه بزرگ برای آوارگان با نظارت قاهره و سازمان ملل و با هدف مهار پیامد‌های کوچ آوارگان فلسطینی و ممانعت از ازدحام آن‌ها در مرز‌های مصر منتشر شد.


مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: حمله به اردوگاه آوارگان «المغازی» در نوار غزه یکی از «مرگبارترین انفجارها» بود.

کادر هلال احمر مصر تجهیزات لازم برای برپایی این اردوگاه را از طریق گذرگاه زمینی رفح وارد کرد. این تجهیزات شامل ابزار‌های حفاری و مهندسی و سیم‌های خاردار برای بستن اردوگاه است. این اردوگاه از آوارگانی که جایی در شهر رفح ندارند، استقبال خواهد کرد. بیش از ۱.۲ میلیون فلسطینی در شهر رفح هستند که در سایه ادامه عملیات زمینی اسرائیل در نوار غزه به آنجا پناه برده‌اند.

در این راستا محمود ابوالعطا، مسؤول امداد و تجهیز در هلال احمر فلسطین اعلام کرد: این طرح مصر یک دستاورد بزرگ است چرا که مقامات مصری از طریق هلال احمر تمام حمایت لازم شامل کمک رسانی و خدمات معالجه برای آوارگان در داخل اردوگاه در دوره آتی تا زمان پایان تجاوز اسرائیل را به شکل منظم ارائه می‌کنند و در نتیجه این اردوگاه در کاهش بحران انسانی در شهر رفح در جنوب نوار غزه نقش خواهد داشت.

او گفت: شهر رفح به اردوگاه‌های بیشتر و نصب کردن چادر‌های بیشتر و فراهم کردن حمایت‌ها و کمک‌های انسانی بیشتر برای آوارگان نیاز دارد.

از سوی دیگر، یکی از کارکنان تیم هلال احمر مصر گفت: مرحله اول برپایی این اردوگاه شامل نصب ۳۰۰ چادر به همراه فراهم کردن آب و کمک‌های لازم برای آوارگان و یک مرکز پزشکی سیار در داخل اردوگاه برای معالجه آوارگان و ایجاد یک پل زمینی برای ورود کمک‌ها به شکل روزانه است. مرحله اول شامل ایجاد چادر‌هایی برای ۷۰۰۰ آواره است و در مرحله بعدی این اردوگاه گسترش یافته تا از بیش از ۲۰ هزار آواره استقبال کند. اردوگاه‌های دیگری نیز در غرب رفح و خان یونس ایجاد خواهد شد.

یک منبع مصری گفت: با تمام طرف‌ها برای ورود خودرو‌ها و تجهیزات مصر همراه با کادر مهندسی برای ایجاد اردوگاه هماهنگی شده‌است. درباره ایجاد این اردوگاه با طرف اسرائیلی صحبت شده‌است. محل این اردوگاه در منطقه‌ای است که ارتش اسرائیل آن را منطقه امن نامیده‌است. مصر بعد از مذاکره در این خصوص با هیئت جنبش حماس ایجاد اردوگاه را آغاز کرده‌است. مسؤولان مصری بر لزوم دور کردن فعالیت‌های مقاومت از محل این اردوگاه تأکید کرده‌اند.

چهارشنبه گذشته در دیدار عبدالفتاح السیسی و عبدالله دوم، پادشاه اردن در قاهره ایجاد اردوگاه برای آوارگان فلسطینی اعلام شد. السیسی و عبدالله دوم مخالفت کامل خود را با کوچاندن فلسطینی‌ها به خارج از اراضی شان یا آواره کردن آن‌ها در داخل اعلام کردند.

آن‌ها تاکید کردند که تنها راه حل توقف فوری حملات و ورود کمک‌های بشردوستانه است.

احمد رخا حسن، معاون سابق وزیر خارجه مصر نیز گفت: مصر اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در غزه را ایجاد نکرده‌است بلکه در کمک به آن‌ها با ارائه چادر‌هایی برای حفاظت از آوارگان در برابر سرما و باران نقش داشته‌است. آن‌ها با مسؤولان فلسطینی اماکنی را برای ایجاد گذرگاه انتخاب کرده‌اند. تا زمانی که ساکنان غزه مصمم به عدم ترک سرزمینشان هستند نیاز شدیدی به این چادر‌ها دارند. به ویژه اینکه ۱.۷ میلیون نفر از ساکنان غزه آواره شده‌اند و در بدترین شرایط انسانی زندگی می‌کنند و با کاهش مواد غذایی، آب، دارو و سوخت مواجه هستند.

 

منبع: دنیای اقتصاد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر