کد خبر: ۳۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۴
دبیر اتاق ایران و ترکیه:

افزایش سفر ایرانی‌ها به ترکیه ؛ تکمیل ظرفیت هتل وان

میزان سفر ایرانی‌ها به ترکیه افزایش پیدا کرده است، به طوری که بسیاری از هتل‌های وان با ایرانی‌ها پر شده است. علی رغم اینکه در فصل سرما ترکیه از نظر توریستی استقبالی نمی‌شود، اما از نظر ایرانی‌ها سفر به ترکیه به علت کاهش قیمتی که اتفاق افتاده بسیار جذاب شده است.
افزایش سفر ایرانی‌ها به ترکیه ؛ تکمیل ظرفیت هتل وان

میزان سفر ایرانی‌ها به ترکیه افزایش پیدا کرده است، به طوری که بسیاری از هتل‌های وان با ایرانی‌ها پر شده است. علی رغم اینکه در فصل سرما ترکیه از نظر توریستی استقبالی نمی‌شود، اما از نظر ایرانی‌ها سفر به ترکیه به علت کاهش قیمتی که اتفاق افتاده بسیار جذاب شده است.


افزایش سفر ایرانی‌ها به ترکیه ؛ تکمیل ظرفیت هتل وان


مخاطب ۲۴: دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه اظهار داشت: میزان سفر ایرانی‌ها به ترکیه افزایش پیدا کرده است، به طوری که بسیاری از هتل‌های وان با ایرانی‌ها پر شده است.

مهدی موسایی در گفتگو با ایلنا در مورد تاثیر کاهش ارزش پول ملی ترکیه بر تجارت ایران با این کشور اظهار کرد: با کاهش ارزش لیر ترکیه، صادرات ما کاهش یافته و طبیعتا بازار رقابتی را برای ما سخت‌تر می‌کند. از جهاتی در بقیه بازار‌ها در رقابت با ترکیه صادرات برای ایران سخت‌تر می‌شود و از طرف دیگر تاکنون قیمت‌های ما نسبت به لیر برای تجار ترک جذاب‌تر بود، اما طبیعتا الان این جذابیت کمتر می‌شود.

وی افزود: به علت کاهش ارزش لیر بسیاری از بازگانان ترکیه‌ای میل و رغبتی به خرید ندارند، ولی به احتمال زیاد این وضعیت موقتی است. شرکت‌های ترک درحال حاضر از انعقاد قرارداد‌های بلندمدت کنار کشیده‌اند و قرارداد‌هایی هم که در شرف انعقاد بود دچار وقفه شده است.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه در مورد آخرین وضعیت تجاری ایران با این کشور تصریح کرد: در حالت کلی صادرات ما نسبت به سال‌های قبل بهتر و تراز تجاری ما نیز مثبت شده است. یعنی میزان صادرات ما به ترکیه از میزان واردات پیشی گرفته است. از ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۱ نسبت به ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۰ میزان صادرات ایران به ترکیه ۵۳ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به علل افزایش صادرات به ترکیه گفت: علت افزایش صادرات این است که قیمت انرژی و کارگر در ایران چندین برابر نسبت به ترکیه ارزان‌تر است و از نظر لجستیکی هم از آنجا که مرز بازرگان را با ترکیه داریم، هزینه کمتری دارد. به همین علت قیمت تمام شده کالا در ایران بسیار کمتر از دیگر کشور‌های جهان از جمله ترکیه است. افزایش صادرات بیشتر در مورد پتروشیمی و خشکبار بوده و افزایش صادرات پوشاک به این کشور هم فوق‌العاده بوده است.

موسایی در پاسخ به سوالی در مورد سیر صعودی سفر ایرانی‌ها به شهر‌های ترکیه بعد از کاهش ارزش لیر بیان کرد: میزان سفر ایرانی‌ها به ترکیه افزایش پیدا کرده است، به طوری که بسیاری از هتل‌های وان با ایرانی‌ها پر شده است. علی رغم اینکه در فصل سرما ترکیه از نظر توریستی استقبالی نمی‌شود، اما از نظر ایرانی‌ها سفر به ترکیه به علت کاهش قیمتی که اتفاق افتاده بسیار جذاب شده است.

وی در ادامه با تاکید بر زیان‌ده بودن سرمایه‌گذاری در حوزه املاک ترکیه برای ایرانیان خاطرنشان ساخت: کسانی که در حوزه ملک ترکیه سرمایه‌گذاری می‌کنند دچار زیان می‌شوند. ترکیه ۴۸۱ میلیارد دلار بدهی خارجی دارد و سرمایه‌گذاری روی ملک در این کشور برای ایرانی‌ها سودآور نخواهد بود.

منبع: فرارو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر