کد خبر: ۳۳۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰

وزیر ارتباطات: افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه اینترنت را نمی‌پذیریم

زارع‌پور گفت: هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت اینترنت گرفته نشده است، اما قطعا افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه را نمی‌پذیریم.
وزیر ارتباطات: افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه اینترنت را نمی‌پذیریم

مخاطب 24- زارع‌پور گفت: هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت اینترنت گرفته نشده است، اما قطعا افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه را نمی‌پذیریم.
عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به‌دنبال سود اپراتور نیستیم، به‌دنبال افزایش کیفیت هستیم. اپراتور‌ها مدت‌هاست که درخواست افزایش تعرفه دارند.

او افزود: برخی اپراتور‌ها امکان حفظ وضع موجود را توجه به شرایطی که وجود دارد نیز ندارند لذا درخواست افزایش تعرفه داشتند.

وزیر ارتباطات گفت: اگرچه از سال ۹۶ تعرفه‌ها دست نخورده، اما سازمان تنظیم مقررات شروطی را برای افزایش قیمت مشخص کرده است. هنور تصمیمی گرفته نشده است، اما قطعا افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه را نمی‌پذیریم.


بیشتر بخوانید




منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: قیمت اینترنت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر