کد خبر: ۳۲۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸

تولیدات امروز هپکو؛ نشانه‌ای امیدبخش از توفیق رویکرد تحولی و احیای ظرفیت‌های صنعتی کشور است

تولید بیل مکانیکی ۷۵ تنی در هپکو، نشانه‌ای امیدبخش از توفیق دولت مردمی سیزدهم و سازمان تأمین‌اجتماعی در رویکرد تحولی و احیای این شرکت و ورود آن به عرصه تولید محصولات تناژ بالاست که در صنعت معدن موردنیاز است.
تولیدات امروز هپکو؛ نشانه‌ای امیدبخش از توفیق رویکرد تحولی و احیای ظرفیت‌های صنعتی کشور است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ میرهاشم موسوی در این مراسم که با حضور آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام‌جمعه اراک، فرزاد مخلص‌الائمه استاندار، علی‌اکبر کریمی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، سید محمد موسوی معاون صنایع ماشین‌‌‌آلات و تجهیزات وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد، گفت: در این دولت، با لطف خداوند متعال و بر اساس شعار سال که مقام معظم رهبری تعیین فرمودند آمارهای موجود، نشان از رونق تولید در کشور دارد. در این مسیر، تأمین‌اجتماعی به واسطه حوزه مأموریت خود، نشانگری از وضعیت رونق تولید و کسب و کار است.

بسیاری از اقتصاددان‌ها بر این باور هستند که ارزش پول ملی هر کشور تابعی از شرایط تولید در آن کشور است و هر کشوری که تولید مسئله اصلی آن باشد؛ آن کشور ارزش پول ملی و قدرت خرید و آسایش و امنیت بالایی دارد.

 

وی افزود: برای آشکار شدن بهبود شرایط گردش منابع در سازمان تأمین‌اجتماعی باید اشاره کنم در ابتدای این دولت، تأمین‌اجتماعی ماهانه حدود 26 تا 27 هزار میلیارد تومان پرداخت مستمری و حقوق بازنشستگان را داشت که هر ماه 4 تا 5 هزار میلیارد تومان کسری نقدینگی برای تأمین این منابع داشت؛ اما امروز به لطف خدا و با اتفاقاتی که در کلان کشور در دولت مردمی سیزدهم به وقوع پیوست و رویکردی که آیت‌الله رئیسی داشتند، ما ماهانه بالغ بر ۴۴ هزار میلیارد تومان تعهد انجام می‌دهیم بدون این که از نظام بانکی یک ریال برداشت کنیم.


مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: از سال 1393 تا 1400 به‌علت کسری نقدینگی و برای تأمین منابع موردنیاز جهت پرداخت حقوق و عمل به تعهدات، بالغ بر 106 هزار میلیارد تومان استقراض بی‌رویه در سازمان اتفاق افتاد بود که این بدهی بانکی در دولت سیزدهم تسویه شد و در مسیر افزایش توان نظام بانکی برای حمایت مؤثرتر از تولید قرار گرفت.


وی با اشاره به این‌که مطلوب نیست که منابع کشور از مسیر استقراض بانکی صرف پرداخت حقوق و مستمری شود و باید این منابع در عرصه تولید وارد شود، گفت: بازپرداخت بدهی 106 هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین‌اجتماعی به نظام بانکی و افزایش سرمایه بی‌سابقه صورت‌گرفته در بانک رفاه، نشان از آن دارد که کشور با قدرت و قوت در مسیر رشد و تولید پیش می‌رود.


موسوی ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های مهم کشور در عرصه تولید، حوزه معدن است و مقام معظم رهبری نیز در این زمینه تأکید کرده‌اند که باید معدن و صنعت معادن به‌عنوان یکی از صنایع راهبردی، توسعه یافته و حتی به عنوان یکی از جایگزین‌های حوزه نفت به آن توجه شود. اهمیت هپکو به‌دلیل ارتباط با این صنعت بسیار مهم است. اگر بخواهیم در این عرصه، ظرفیت کلان کشور را در حوزه معدن و پیشرانی این صنعت برای جایگزینی سهم نفت در اقتصاد به‌عنوان اولویت راهبردی کشور قلمداد کنیم، قطعاً به هپکو و احیای ظرفیت کامل این شرکت نیاز است و باید برای آن برنامه‌های بزرگ‌تر و کلان‌تر طراحی شود.


وی با اشاره به اهمیت تأمین ماشین‌آلات موردنیاز صنعت معدن کشور گفت: امروز که دستگاه بیل مکانیکی 75 تنی تولید هپکو رونمایی می‌شود، نشان از ورود شرکت به عرصه تولیدات با تناژ بالاست که ما در صنعت معدن به این ظرفیت نیاز داریم. قطعاً سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان یکی از سهامداران اصلی هپکو، در تولید ماشین‌آلات معدنی و صنعتی و راه و ترابری، مثل گذشته با قوت کنار شما عزیزان خواهد بود.


مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: این شرکت قبلاً شرایط سختی داشت و بعضاً مورد بی‌مهری قرار گرفته بود ولی الان بحمدالله شرایط امیدبخش است و تأمین‌اجتماعی هم برای توسعه این صنعت در کنار شما خواهد بود تا بتواند شرایطی فراهم آورد تا علاوه بر تأمین نیاز داخلی کشور، بتوانیم در عرصه صادرات هم حضور پررونق هپکو را شاهد باشیم.


وی همچنین در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگاران گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی به عنوان یکی از سهامداران اصلی هپکو، بنا را بر حمایت از احیای کامل ظرفیت‌های تولیدی این شرکت گذاشته است و برای حل مشکلات این شرکت، بالغ بر 1100 میلیارد تومان از بدهی‌های این شرکت که منجر به رکود تولید در شرکت شده بود، از طریق تأمین‌اجتماعی تسویه شده است.


موسوی افزود: برای حمایت از هپکو که مورد تأکید و توجه دولت مردمی سیزدهم و شخص رئیس جمهور محترم است، تعاملات خوبی با وزارت صنعت و معدن داریم و با هم افزایی صورت گرفته و حمایت دولت، قراردادهای خوبی برای احیای کامل ظرفیت هپکو منعقد شده و در مجموعه اقتصادی سازمان تأمین‌اجتماعی نیز همه شرکت‌های این مجموعه موظف شده‌اند نیازهای خود به ماشین‌آلات سنگین را از صنایع داخلی و به‌ویژه هپکو تأمین کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر