کد خبر: ۳۲۹۲۸
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴

تفاهمنامه شرکت مخابرات ایران و پارک علمی و فناوری جهاد دانشگاهی به امضا رسید

تفاهمنامه، ما بین شرکت مخابرات ایران و پارک علمی و فناوری نرم جهاد دانشگاهی، در زمینه انتقال تجربیات گسترده حوزه مخابرات و استفاده از ظرفیت بالای شرکت‌های دانش بنیان در رشد و توسعه صنعت ارتباطات کشور به امضا رسید.
تفاهمنامه شرکت مخابرات ایران و پارک علمی و فناوری جهاد دانشگاهی به امضا رسید
به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران در نمایشگاه تلکام : در این تفاهم نامه که به امضای مهندس سلطانی ، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران و محمد حسین ایمانی خوشخو، مدیر پارک فناوری نرم جهاد دانشگاهی رسید، زمینه ی مشترک همکاری دو مجموعه مورد بررسی قرار گرفته است و تفاهم نامه بین مخابرات و جهاد دانشگاهی امضا شد.
 
مهندس سلطانی با بیان اینکه از برگزاری تلکام بیست و چهارم خرسند هستیم اظهار داشت: با ارائه خطوط پرسرعت ناشی از اجرای پروژه زیرساختی نجما، مرحله بعد را با کار مطالعاتی و آینده پژوهی شروع کرده ایم.
 
وی افزود: با توجه به برنامه کلان دولت و برنامه هفتم، نهضت جهادی توسعه دیجیتال را شروع کرده ایم و اکنون با جهاد دانشگاهی که ذاتا کار جهادی دارد، تفاهم نامه ای را امضا می کنیم که زیرسخت های لازم برای ارائه سرویس به فناوری نرم پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی ارائه دهند.
 
مهندس سلطانی گفت: این فناوری ها و عرضه آن، دو سر برد برای هر دو مجموعه است و ثمرات آن در تلکام آینده دیده خواهد شد.
 
مدیر پارک فناوری نرم جهاد دانشگاهی اذعان داشت: پارک فناوری در راستای توسعه ارتباطات با شرکت مخابرات ایران به عنوان اپراتور زیرساختی با پشتوانه علمی و فنی بیشتر شرکت های همکار پارک فناوری را در جهت توسعه صنعت به کار گیرد.
 
وی افزود: شرکت های مستقر در پارک از توانمندی تخصصی مخابرات استفاده می کنند و در مقابل می توانند نیازهای مختلف مخابرات را در حوزه صنایع دانش بنیان محقق سازند.
 
 
 
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر