کد خبر: ۳۲۸۷۳
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰
۴۵۰ هزار چاه غیرقانونی مجوز قانونی گرفتند؛

فرونشست زمین در کشور به ۲۷ سانت رسیده است

عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب گفت: ایران در بحث قانون‌گذاری در صنعت آب کشور مشکل دارد؛ برای نمونه، بیش از ۴۵۰ هزار چاه غیرقانونی در دهه ۶۰ مجوز قانونی گرفتند! دلیل چیست؟
فرونشست زمین در کشور به ۲۷ سانت رسیده است

مخاطب 24- امروز (دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲) دومین نشست گفت‌وگوی‌های آبی با محوریت آب زیرزمینی؛ باید‌ها و نباید‌های مدیریت توامان آب و برق به میزبانی معاونت آب و آبفا برگزار شد.بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب، واعظی استاد دانشگاه تبریز، کیانی مشاور طرح، سمیعی نماینده تشکل‌های محیط زیستی به عنوان کارشناسان آب در این نشست حضور یافته و گفت‌وگو کردند.

۴۵۰ هزار چاه غیرقانونی مجوز قانونی گرفتند!

عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب، در این نشست گفت: ۱۴۶ میلیارد متر مکعب کسری تجمعی مخزن داریم که بخش اعظم این کسری در سد‌ها رخ می‌دهد. ایران در بحث قانون‌گذاری در صنعت آب کشور مشکل دارد. به عنوان مثال بیش از ۴۵۰ هزار چاه غیرقانونی در دهه ۶۰ مجوز قانونی گرفتند! دلیل چیست؟

فرونشست زمین نگران کننده است

در ادامه این نشست، سمیعی، نماینده تشکل‌های محیط زیستی با اشاره به فرونشست زمین گفت: در حال حاضر میزان فرونشست زمین در کشور حدود ۲۷ سانت برآورد می‌شود؛ عددی که نگران‌کننده است.


بیشتر بخوانید


چاه‌های غیرمجاز به افراد چند معیشتی تعلق دارد


کیانی، مشاور طرح، درباره مطالعه ۸۵ هزار چاه کشاورزی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد ۵۰ درصد این چاه‌ها تخلف ندارند و از ۵۰ درصد چاه غیرمجاز تنها ۲۰ درصد آن‌ها تخلف جدی داشتند. برای برخورد با این متخلفان باید وضعیت گشت و بازرسی در دشت‌ها تقویت شود.

او ادامه داد: همچنین مشخص شده، چاه‌های غیرمجاز غالبا متعلق به افراد چند معیشتی است و شغل اصلی‌شان کشاورزی نیست. پس باید برخورد جدی با آن‌ها شود و ممانعتی در این زمینه وجود ندارد.

 

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم
ویدیویی از گفت‌وگوی صمیمی دختر رجب طیب اردوغان و مسعود پزشکیان، در حاشیه مراسم رسمی چین در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد.
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر