کد خبر: ۳۲۸۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶

آیا زلنسکی به دنبال کسب تابعیت آمریکا است؟

شماری از کاربران شبکه‌های اجتماعی طی روز‌های گذشته مطالبی را مبنی بر خرید یک ویلا از سوی ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در آمریکا منتشر کرده‌اند.
آیا زلنسکی به دنبال کسب تابعیت آمریکا است؟

مخاطب 24- یورونیوز نوشت: در مطالب بازنشرشده از سوی این گروه از کاربران شبکه‌های اجتماعی آمده است که ولودیمیر زلنسکی با خرید ویلایی چند میلیون دلاری در ایالت فلوریدای آمریکا به این کشور گریخته است و یا قصد دارد به آنجا بگریزد.

در مطالب منتشرشده در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) آمده است که ولودیمیر زلنسکی قصد دارد تابعیت آمریکایی دریافت کند.
این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که بحث بر سر ادامه کمک‌ها به اوکراین در کنگره آمریکا و کشور‌های اروپایی طی روز‌های گذشته خبرساز شده بود. شماری از اعضای حزب جمهوریخواه آمریکا از قطع کمک‌های مالی و نظامی این کشور از اوکراین دفاع می‌کنند.

در همین راستا نگرانی‌هایی نیز بابت چشم‌انداز پیروزی دونالد ترامپ، نامزد احتمالی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴ و تاثیر آن بر جنگ اوکراین پدید آمده است.

حساب‌های کاربری نزدیک به کرملین در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شده‌اند که ولودیمیر زلنسکی پس از «خالی کردن خزانه» آمریکا حالا به دنبال خرید ویلایی مجلل در فلوریدا است. این ادعا از سوی برخی از اعضای حزب جمهوریخواه نیز تکرار شده است.

یکی از نامزد‌های پیشین این حزب برای عضویت در سنای آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس این ادعا را با انتشار عکس ویلایی در فلوریدا منتشر کرد.


جستجوی عکس‌هایی که به عنوان عکس ویلای مجلل ولودیمیر زلنسکی در فلوریدا منتشر شده است نشان می‌دهد که این عکس‌ها مربوط به ویلایی در پانته ودرا بیچ در فلوریدا است.

این در حالی است که بنا به ادعا‌های مطرح‌شده ولودیمیر زلنسکی ویلایی در فاصله ۳۰۰ کیلومتری در ورو بیچ خریداری کرده است. به این ترتیب به نظر می‌رسد این عکس‌ها ارتباطی با ویلای مورد نظر در ورو بیچ ندارند.

از سوی دیگر جستجو‌ها نشان می‌دهد که آگهی فروش ویلای مورد نظر همچنان در یک پایگاه اینترنتی معاملات املاک و مستغلات وجود دارد.

داده‌های مربوط به اسناد معاملات املاک و مستغلات در آمریکا در دسترس عموم قرار دارد. بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که ویلای مورد نظر همچنان متعلق به زوجی است که آن را در سال ۲۰۱۹ خریداری کرده‌اند. به این ترتیب ادعای خرید این ویلا از سوی ولودیمیر زلنسکی نیز صحت ندارد.

از سوی دیگر اسناد منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی که به گفته پخش‌کنندگان آن نشان‌دهنده کسب تابعیت آمریکا از سوی ولودیمیر زلنسکی است نیز جعلی هستند. جستجو‌های اینترنتی نشان می‌دهد که عکس مورد استفاده در این اسناد از پایگاه‌های اینترنتی دولت اوکراین برداشته شده است.

از سوی دیگر نام کامل ولودیمیر زلنسکی در این اسناد قید نشده است. اثری از امضای او نیز در این مدارک دیده نمی‌شود. این در حالی است که درج نام کامل به همراه امضای فرد در اسناد هویتی آمریکا الزامی است.

یکی از روزنامه‌نگار‌های مستقر در آمریکا دریافته است که منبع اطلاعات جعلی مربوط به خرید ویلا از سوی ولودیمیر زلنسکی و کسب تابعیت آمریکایی از طرف او یک رسانه نزدیک به روسیه به نام «دی سی ویکلی» است.

نگارنده گزارش «دی سی ویکلی» یک خبرنگار سرشناس معرفی شده است. این در حالی است که جستجوی نام او در اینترنت نشان می‌دهد که تاکنون مطلب و گزارشی به نام او منتشر نشده است. علاوه بر این عکسی که برای این خبرنگار منتشر شده نیز متعلق به یک نویسنده دیگر است.

 

منبع: تابناک

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
گروسی روابط ایران و آژانس را نابود کرد گروسی روابط ایران و آژانس را نابود کرد
دیپلمات سابق گفت: مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روابط ایران و آژانس را نابود کرد.
شاخص پیتزا؛ رمز عملیات نظامی پنتاگون! شاخص پیتزا؛ رمز عملیات نظامی پنتاگون!
اگر دشمنان خارجی بخواهند پیش‌بینی کنند که ایالات متحده چه زمانی و در کجا یک عملیات نظامی را آغاز خواهد کرد، ممکن است به تصاویر ماهواره‌ای، ارتباطات شنود شده یا تحلیل‌های هوش مصنوعی تکیه کنند. اما اگر نظریه‌پردازان عادی توطئه بخواهند پیش از انتشار اخبار به چنین بینشی دست پیدا کنند، شاید فقط کافی باشد شاخص فروش پیتزا را دنبال کنند.
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر